gncglozclk Gamzekturk şeker yüklemesi yapıldı cıkmadı 33 haftalık olunca idrarda şeker cıktı tekrar bı aclık tokluk bakıldı yine yok 3 aylık kan şekerine bakalım dedı doktor yine yok o zaman bebek 1 hafta ondeydı 34+5 de tekrar gittim 2 hafta one gecmıs çikolata yemeyi de cok seviyorum doktor senin sekerin var düzenli olarak bakman lazım dedi cıdden oyle oldu sabahları hiçbirsey cıkmıyor bende cihaz aldım dikkat etmeyim 160 ı buluyor 36+3 oldum 3 gun once gittim de de hala 2 hafta onde karın bas 38. Haftada boyle giderse sezaryan dedi bu cuma 37 olcam gun verirse ben de Alcam hem özel hem devlet takıplıyım devlete gıdıcem bakalım konusmaya zaten o doktor dedi şekerin var senin diye de bakalım ne yapacak canım senın kac kılo yada kac haftalık 💕
babecoming Merhaba kızlar💐 ben 24 haftalık gebeyim şeker yüklemesi yapıldı 75 g, açlık 82 1 saat sonra 184 cıktı( sınır 180 miş), 2 saat sonra da 124tü. Doktorum da endokrine yönlendirdi, bana gebelik şekeri tanısı koyabilirler mi?
gncglozclk babecoming sınır 140 dedi bana doktorum nasıl 180 dediler sana seker tanısı koyarlar mı bilmiyorum cunku gitmedim ben doktor gerek de gormedı 34 den sonra olunca benim diyet yaparak kendim kontrol altına aldım sanada diyet baslar baktın düşmüyor insülin kullanırsın canım cok gecmıs olsun dikkat et baya 💕
babecoming gncglozclk evet koydu🫠 ama diyetle düzelebilmesini umuyor doktorum ben de öyle tabi, ölçümlerden sonra karar vericek, bir de her hastanenini parametresi farklı oluyo kan tetkiklerinde hassaslığa göre o yüzden 180 ya da 140 sınır değerler. size de cok gecmiş olsun💐
gncglozclk babecoming Allah razı olsun canım 💕 aldım alet al demediler sadece her hafta kan ver dedi bende sürekli gidemem diye kendim alet aldım dikkat etmezsen yükseliyor uzun zamandır çikolata yemezdim dün yedim eşimde almıyordu dun Almıs dayanamadım 170 olmuş yogurt yedim ayran içtim 1 saat sonra baktım 130 a düşmüş allahtan çabuk düşüyor bu kadar yüksek olucagını tahmin edemedim cikolata mahvediyor adamı bıde öğrendimden beri 3 haftadır 1 kilo almışım bebek alıyor mu anlamadım bebeğim 36 da 3260 Dı 2 hafta ondeydı 37 de gittim 3140 dedi bende gecen boyle cıktı dedim ilkine ozele 2. Devlete gittim degısır pozisyona ultrasona göre dedi kafa 2 hafta onde hala oda ondeydı karın 1 haftaya düşmüş dikkat edince galiba haftasını yakalıyor neyse onemli olan sağlık kilosuna takılmadım bı daha ki randevum da 38+3 de bakalım
babecoming gncglozclk kilo olayı farklı ultrasonlarda değişiklik gösteriyor ama zaten suanki kilosu bile iyi bir deger bebegin