3438FG sehrengiz_8 Seydişehir devlet hastanesine gidiyorum. Hüseyin Bey doktorum. Ancak bu kadar iyi doktor olabilir çok çok ilgili bir doktor. Ve her defasında herkes eşiyle beraber giriyor içeri.
sehrengiz_8 3438FG ilçelerde hasta yoğunluğu az olduğundan dolayı böyle yapılıyordur merkezde maalesef böyle bir durum söz konusu değil
3438FG sehrengiz_8 Tabiki merkezler kadar olamaz ama inanın orasıda ilçe olmasına rağmen baya kalabalık. Kolay kolay randevu düşüremiyorum. Gittiğim hastane telefonla çekime izin vermiyor. Eşler görsün diye alıyoruz zaten diyorlar. Oyüzden en başından beri hiç sorun yaşamadık biz
Smyye0303 Fatmakartal01 965tl muayene canim dogum ücretini sorucaz nstye bağlandım 😅 eğer OYAK varsa indirim oluyo askerlerde 700kusur ödedik biZ
Smyye0303 Fatmakartal01 16bin 700 küsur dedi doğum için dedi canım kadın doğumda bütün odalar özel tekli
Mzyyny Ben ilk kızımı özel büyükşehir de doğum yaptım faktörün Hacer yavşandı çok memnun kaldım şimdi tekrar hamileyim devletde insan yerine koyulmuyoruz resmen
sehrengiz_8 Minebuhurcu prof. Olduğu için fiyat değişir Ayşegül hoca aynı zamanda perinatoloji bölümünde idi Selçuk üniversitesinde iken
gamzeturkmen01 Aysenurrrrbgccc teşekkür ederim yarın fatih beye randevum var ilk kez gidicem memnun kalmazsam degistiririm
Minebuhurcu Frkbsr Detaylıya girdiniz mi Kaçıncı haftada girdiniz birde ücret ne kadar ödediniz Bende aysel kamere gidiyorum
Frkbsr Minebuhurcu Minebuhurcu 27. Haftadayim 21. Haftada selcuk tipa Aybike pekin e gittim 1300 TL fiyatı vardi neredeyse 40 dk ayrıntılı baktı çok memnun kaldım onun haricinde aysel hocaya normal kontrollerime gidiyorum 800 kusur bir fiyatı var tam hatırlamıyorum ama sendika falan indirimi oluyor varsa sorabilirsiniz
Beceriklianne Minebuhurcu 36 haftalık olduk şükür sehir hastanesine gidiyorum Mete bertizlioğlu hocaya . İlk oglum 15 temmuz da yaptım ordada memnun kalmıştım. Sehir hastanesi evime yakın Dr cok memnunum inş dogumumda güzel gecer
zamloss123 Beceriklianne beni de mete hoca doğurtmuştu sezeryan çok memnun kaldım randevu bulamıyorum siz nasıl buluyorsunuz
Beceriklianne Smyye0303 her sabah 10 da gir cnm . Mhrsdem aldım . Şimdi son zamanlarım Dr kendi verdi randevu gel diye
erkencikus_ Minebuhurcu burdaaaa 😂😂 Şehir hastanesine gidiyorum ilk doğumum da oradaydı 2 sene oldu. 19 haftalık hamileyim