sehrengiz_8 Smyye0303 devlet hastanelerinin hiçbirinde eşler alınmıyor canım bunu bilerek tercih etmelisin.
Smyye0303 sehrengiz_8 bu gidişle tekrar özele gecicem anlaşılan çünkü düşünmekten araştırmaktan kafayı yicem diğer türlü olmaz eşim var yanımda mecbur o olacak yani😔
Smyye0303 Fatmakartal01 yarına randevu aldım ben Mehmet beye hem ücreti hem doğum fiyatını ogrenicem sizede yazarım 😊 muayene en son 740gibi bjseydi iki hafta önce yine zam yaptılar dediler yarın ogrenicem
Mujdeuren Fatmakartal01 765 tl veriyoruz biz sezaryen ve normal doğum fiyati farabi hastanesinde aynı fiyat şuan 16bin
Fatmakartal01 Smyye0303 kesin hbr verirmisinz peki büyükşehirden farabiye geçmeyi düşünüyorum geç olmadan 28 haftalığım şuan🫠🥰
Smyye0303 Fatmakartal01 965tl muayene canim dogum ücretini sorucaz nstye bağlandım 😅 eğer OYAK varsa indirim oluyo askerlerde 700kusur ödedik biZ
Smyye0303 Fatmakartal01 16bin 700 küsur dedi doğum için dedi canım kadın doğumda bütün odalar özel tekli
merve_alan04 Minebuhurcu 14+6 konyalı gebeyim belviranlıya gidiyorum celal beye daha özele gitmedim hiç
merve_alan04 merve_alan04 evet şu an 15 haftalığım celal beye gittim hep ona gitmeyi düşünüyorum hiç şikayetim yok hastaneye karşıda bi önceki bebeğim orda doğdu özelle farkı yoktu
gamzeturkmen01 sehrengiz_8 uygulamayı indirmeden önce aldım randevuyu 😑 teşekkür ederim of ya doktor bulmak ne zormuş ali açar meram tıp daydı dimi
3438FG sehrengiz_8 Seydişehir devlet hastanesine gidiyorum. Hüseyin Bey doktorum. Ancak bu kadar iyi doktor olabilir çok çok ilgili bir doktor. Ve her defasında herkes eşiyle beraber giriyor içeri.