MelteM2cck 3438FG çoğu hamilenin başına gelir bu. Çok normal. Benim ilk hamileligimde olmuştu. 2.ye hamileyim yine oldu. Tedirgin olmayın içinizi ferah tutun.
3438FG hayalim35 Çok teşekkür ederim. İnanın hiç bilmiyordum. Üzüldüm bir tık sizler böyle diyince, keşke hiç uğraşmasaydım. Benim aklıma tamamen başka şeyler geldi oyüzden uğraşıp durdum.
hayalim35 3438FG rica ederim bnde ilk hamileliğimde yaptım ve maalesef çok sıktığım için kanla karışık gelmeye başladı ve doğum sonrası göğüsucu sorunu yaşadım 3 ay boyunca yara oldu bi de doğumu tetikliyor die biliyorum
3438FG hayalim35 Evet az önceki arkadaşta söylemiş doğumu tetiklediğini. Bundan sonra dikkat edeceğim çok teşekkür ederim.
Melos066 3438FG 25 . Haftamdayim ama 23 den beri göğsümden beyaz kahverengi arası bir sıvı geliyor sürekli oluyor bazen farketmiyorum tsortume falan bulaşıyor doktorum normal dedi
3438FG Melos066 Evet evet bende bugün duştan sonra farkettim. Bilmiyorum ne zamandır var hiç dikkat etmemiştim. Bugün gözüme çarptı bende bilmeden sıktım, dediğiniz gibi kahverengimsi bir sıvı geldi ama pişman oldum keşke oynamasaydım hiç.
TgbHmz 3438FG Hiç ellemeyin sıkmayın bende de olmuştu doktoruma sormuştum sıkma dedi doğumu tetikleyici durumu olabiliyormuş
3438FG TgbHmz Ayyy o kadar pişman oldum ki sormayın. Bilinçsizce biranda hareket ettim ama aklıma tamamen kötü şeyler geldi benim. Dahada hiç ellemem zaten çok teşekkür ederim 🌺
Melos066 3438FG düzelir tekrar ama gayet normal akması o yüzden siz çok oynamayın yine bende faketmezdim de iç çamaşırı giymiyorum o yüzden erken fakettim😂
3438FG MelteM2cck Yaaa 1 hafta var aramızda 🐣 Sizede hayırlı doğumlar, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌺🐣
SEV0 MelteM2cck 28 haftalığım bende henüz öyle akıntı vs gibi süt gelme durumu olmadı gelmemesi de normal mi
MelteM2cck SEV0 tabiki normal. Herkesin sütü hamileyken gelicek diye bisey yok. Takmayın kafanıza rahat olun. Zamanla gelicektir insallah
Tugba-ikizler Bizde 18 haftalığız ama bende de sımdıden gelmeye başladı normal mı bilmiyorum ılk hamılelıgımde son haftalarda gelmıstı bu çok erken
3438FG Tugba-ikizler İnanın bu konuda hiçbir fikrim yok bende daha bugün farkettim. Bence sizde oynamayın. Belkide herkeste farklı zamanlarda oluyordur.