Kitapkolik660_ Zeyynnpp iğne etkisi erken yapmışsın testi zaten tutmamissa 14.gun âdet olacaksın ben klomenle hamile kaldığım için biliyorum ilkinde tutmamisti
Kitapkolik660_ Zeyynnpp ilkinde iğne sonrası 14.gjn âdet oldum zaten doktor demişti tutmadiysa tam 14.gun âdet olacaksın diye ikincide sadece hap kullandım iğne yapmadım 39.haftamdayim
Zeyynnpp Kitapkolik660_ benim adetler çok düzensiz canım bu 2.denemem bu arada ilkinde 19.gunde adet olmuştum ve böyle takip de yapmamıştım
Seyma10 Merhaba kızlar bende famerea ve çatlatma iğnesi kullandım 15 inde ovülasyon testiyle takip ediyorum Anlayan bar mı aranızda
Zeyynnpp Seyma10 canım ovulasyon ve gebelik testleri ignenin etkisiyle pozitif çıkarıyor. İğnenin 11.gununden itibaren başla takibe derim ben gebelik testiyle takip ediyorum iğnenin etkisini
Birdemetyasemin Zeyynnpp @K-1997 ay kızlar bende 9 unda oldum iğneyi 12. Gün test yaptım ama anlamadım yok gibi de bana da bakın kan versem mi 😂
K-1997 Birdemetyasemin ben gördüm çizgiyi canım eşim 4-12 12 den sonra acilde ben vercem kan nasipse  bu bugünkü testim
Zeyynnpp Birdemetyasemin benim de bir testim böyle canimm var gibi hadi inşallah 🤲🥲 ben 15-16 günü vermeyi düşünüyorum kanı canimm
Zeyynnpp K-1997 ay baya koyulasmis seninki de canimm🥲 bugün kaset test aldım akşam yapsam olurmu acaba
K-1997 Zeyynnpp valla varda akşam da yapsan çıkıyor kuzum yapmadan bi kaç saat önce sıvı tüketme idrarın koyulaşır zaten
Zeyynnpp Birdemetyasemin ben ilk 10 gün kafamdan cikarmaya baktım canım ilk testi 11.gunde yaptım iğne etkisi gectimi diye valla günler geçmek bilmiyor inşallah sende hamissindir 🥲🤲
K-1997 Birdemetyasemin Zeyynnpp inşallah hep birlikte hayırlı haberler alalım sizde verirseniz kan haber verin canım hayırlısı sağlıklısı nasip olsun inşallah 🙏