Zeyynnpp CigdemSimLev bu ay gebelik olusmazsa doktorum rahim filmi istemişti zaten canım bakalım inşallah gerek kalmaz ya🌼
Zeyynnpp K-1997 canım eşime kaset test al demiştim vanu diye bı marka erken gebelik testi almış.. hem sürekli kullandığımı yaptın hemde vanu diye onu yaptım prodoctor koyulasmis gibi geldi bana ama vanu çok çok silikk çizgi oldu
K-1997 Zeyynnpp benim de koyulaşma var şuan yaptım daha da koyu gibi geldi bana artık hayırlısı kan testi söylücek herşeyi canım sende bence fazla bekleme ver kan
Zeyynnpp K-1997 bı yarın da yapıyım diyorum canim 14.gun oluyor ya silik çıkarsa yine verrim 22.si bat benim doktorum 25 kan testi demiş.
Zeyynnpp K-1997 bu vanu test kafamı karıştırdı canim ya çok çok silik çıkarmış tel de hiç görünmez yani o kadar. İğne etkisimi acaba ya
Anonimanonim Zeyynnpp merhaba VANU marka test sizde doğru sonuç gösterdi mi çok zaman geçmiş ama merak ettim☺️ bende o testi aldım da..
Zeyynnpp K-1997 28kasim son adet tarihi ama düzensizdir benim uygulama da 22si gösteriyor sanırım yumurtalama günü girince öyle hesapladi sanırım
Zeyynnpp K-1997 en fazla döngü 40.gunde oluyordu benim canım duzensiz yanii ilaçla 1 ay düzgün geldi sonra yine ayniydii
Zeyynnpp Nur2025 canım iğneden 3gun sonra başlayan ara sıra kasık ağrısı olmuştu arada bel sırt ağrısı bide afedersin gaz sorunu hala daha devam ediyor bunlar ben birde progestan kullanıyorum onla alakası varmıdır bilemiyorum tabii