Sevvalll42 Hulo2105 konuyu kapatalım demiştin sakız gibi uzamasın diye bakıyorum da sakızlıktan çıktı bu iş hanımefendi
Sevvalll42 Hulo2105 benim postumda beni konuşuyosun hanımefendi siz 26 yaşında olduğunuza eminmisiniz ben pek emin olamadım
Hulo2105 Sevvalll42 ya bak işine Allah aşkına gece gece beni sinir etme. İstediğim yere yorum yaparım
Sevvalll42 Hulo2105 sinir olsan nolcak Allah aşkına sen bak işine gelip burda benim hakkımda yorum yapan sensin 🤣 çok komiksin ya valla
Hulo2105 Sevvalll42 Allah senin çevrendekilere sabır sana da şifa versin iyi değilsin yazık iyi geceler…
Sevvalll42 Hulo2105 tamam kendini öyle kandır sen emin olki benim çevremdeki insan sayısı sende yoktur
momguzide Sevvalll42 anladım başınız sağolsun daha çok yeni her şey, kendinize zaman tanıyın. Her gün test yapılmaz, biraz zamana bırakın rahat olun. Bu kadar üstüne düşmeyin çünkü hamile kalınca da sakınan göze çöp batar, akışına bırakın hayatı. Sevgilerr
Lasol_fa Sevvalll42 evet gördüm çizgiyi bende de böyle oldu 3 gün sonra tekrar yaptım daha belirgin olmuştu