Hulo2105 Sevvalll42 evet bana demedin başkasına demişsin. Daha ne yazdığının farkında değilsin. Yargılamıyorum yapma böyle sana zarar diyorum bunu kötü niyetle anlayan sensin ben 26 yaşındayım herkesin başından kötü şeyler geçiyor. Daha fazla bence bişey yazma bende devam ettirmiycem sakız oldu iyi akşamlar
Gkce27 Sevvalll42 adete 4 gün kala yaptım negatif çıktı hatta ben pozitif gibi görmüştüm bir ablaya atmıştım hayıt negatif demişti çok üzülmüştüm tam adet günü sabah tekrar yapmıştım ve pozitifti bence erken olmuş herkeste 1 hafta önceden belli olmuyor malesef. Allah gönlüne göre versin 😊
Gkce27 Sevvalll42 adete 4 gün kala yaptım negatif çıktı hatta ben pozitif gibi görmüştüm bir ablaya atmıştım hayıt negatif demişti çok üzülmüştüm tam adet günü sabah tekrar yapmıştım ve pozitifti bence erken olmuş herkeste 1 hafta önceden belli olmuyor malesef. Allah gönlüne göre versin 😊
Lamia65 Sevvalll42 Çok üzüldüm🥺🥺🥺 RABBİM hayirlisini nasip etsin canım.Bende 8 haftalikti ama senin durumun daha farklı🥺🥺🥺
Sevinc-Berna87 Sevvalll42 bebegim olsada bu testler göstermez One step al yumurtlamanim +9 ögrendim gebe oldugumu ve +14 kadar onlarla test ettim 5 haftalik olacam insallah😅😅❤️
Sevvalll42 Sevinc-Berna87 maşallah valla bilmiyorum ya kanda verdim negatif çıktı bundan sonra dönmez heralde
gokceekus17 Sevvalll42 benim 2 hamileliğimde adet günüme kadar hiç bir testte çıkmadı pozitif. Hatta 2 gün kala kan vermiştim onda bile çıkmadı. Ne zaman ki adetim geçti o zaman çıktı hem testte hem kanda. Maalesef ikisi de düşük oldu. Suan yine hamileyim bunu 3 gün kaşa testte silik çizgi ile öğrendim. Hepsi birbirinden farklıydı. Ve bende erken gebelik testinde çıkmadı kaset testte çıktı kan verdim 27 çıktı bayağı düşükken bile algıladı kaset test.
Sevvalll42 gokceekus17 kaset test normalde 10 gün geçince çıkarıyo diyolar bilmiyorum onu hiç denemedim kan verdim bugün negatif çıktı hayırlısı
gokceekus17 Sevvalll42 benimde iki gebeliğim ilk denediğimiz ay oldu. Bu seferinde 2-3 ay olmayınca bende dedim bir sorun mu var acaba sonra yumurtlama testi aldım meğer yumurtlamayı tam ayarlayamıyor muşuz. Ovülasyon testiyle o ay hamile kaldım şükür. İnşallah en hayırlı zamanda sizde güzel haberler alırsınız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
MerveNural Sevvalll42 attiginiz her testi görüyorum ama hepsi negatif sizi üzmek istemediğim için de yazmıyorum ama görüyorum ki böyle yazılanlara da cevap vermiyorsunuz. Maalesef hanımefendi testler negatif kimse sizin düşmanınız değil tanımayız birbirimizi burda bilgi paylaşıyoruz herkes yardimci oluyor eleştiriyor vs. Ama siz herhalde yanlış anlıyorsunuz. Sizin hamile olmamanizdan kimsenin karı ya da zararı yok ki neyse onu söylüyor herkes lütfen daha fazla stres yapıp darlamayın kendinizi de
Sevvalll42 MerveNural ben kimseye negatif dedi diye cevap vermemezlik yapmadım nasıl lanse ediyosunuz beni ne alaka ya ben stres yapmıyorum sadece günüm yaklaştı varmı yokmu öğrenmek için test yapıyorum ve buraya atıyorum cevap vermek isteyen düzgünce zaten cevabını veriyo burda herkes istediğini paylaşıyo okadar saçma postlar oluyo kaynana postları bilmem ne postları onların hiç biri linçlenmiyo benim burda attığım test yargılanıyo
momguzide Sevvalll42 anladım canım bak müzik aç dinle dans et şarkı söyle adet gününe kadar test yapma artık. Kaç aylık veya yıllık evlisiniz? Yani kaç aydır deniyorsunuz
Sevvalll42 momguzide 1 yıllık evliyim 6. Ayımızda hamile kaldım 6 aylıkken de erken doğumdan kaybettim 11 temmuzda ekimden beri deniyoruz
momguzide Sevvalll42 anladım başınız sağolsun daha çok yeni her şey, kendinize zaman tanıyın. Her gün test yapılmaz, biraz zamana bırakın rahat olun. Bu kadar üstüne düşmeyin çünkü hamile kalınca da sakınan göze çöp batar, akışına bırakın hayatı. Sevgilerr
MerveNural Sevvalll42 kim lincledi kim yargıladı tövbe bismillah siz iyi misinizz çok geçmiş olsun böyle hayat geçmez valla
Sevvalll42 Hulo2105 konuyu kapatalım demiştin sakız gibi uzamasın diye bakıyorum da sakızlıktan çıktı bu iş hanımefendi