Anneoluyorumm00 Ceku00 kuzum benim 8 haftalıkti gittim altan ultrason ile anca kalp atışını duyduk ve doktor adet tarihimi değiştirdi geç yumurtlama dedi senin de öyle olmuştur korkma benimde adet tarihime göre şuan 8+5 olması gerekiyor ama doktor değiştirdiği için 7+5 oldu
Dygu1122 Ceku00 benimde öyleydi en başından beri geç döllenme 1 hafta geriden geliyor 37+3 olduk hayırlısı olsun canım ❤️
Ebru060619 Ceku00 banada bir hafta sonra gel dedi ben bilerek iki hafta sonra gittim, sizde öyle yapın bence içinizi ferah tutun, teslimiyet sahibi olursanız eğer inanın çok rahat geçicek zaman Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Ceku00 Ebru060619 amin teşekkür ederim teslimiyet açısından gerçekten çok yol kat ettiğimi düşünüyorum 🥹 ama kolay olmuyor daha önceden bir kaybım var biraz travmatik oldu benim için her şey Allahtan tabi ki onu anlıyorum artık
Ebru060619 Ceku00 benimdenbir kaybım var 8. Haftada kalbi durdu, sizi gerçekdende çok ama çook iyi anlıyorum şu zamanlarda geçicek inanıyorum çok güzel zamanlarınız olucak 🌸