Ceku00 Son adet tarihime göre 6+5 olması gerekirken ultrasonda 5+4 görünüyor. Keseyi ve yolk saçı gördük sadece. Kesenin yeri şekli iyi ama doktor sağlıksız gebelik de olabilir bekleyeceğiz diyor 😒 geç döllenme de olabilir değil mi kızlarrr yardım 😔
YesimAykut Ceku00 canım ilk zamanlar çok iyi ölçemiyor doktorlar sağlıksız gebelik deseler bile 9.haftaya kadar beklemeni öneririm, bana da kese boş demişlerdi 9 haftada hersey yolundaydı😌
Zeynep15 Ceku00 aynı şeyleri yaşıyoruz 🥺 6 haftalık gittim kese var yolk sac var bebek yok dediler. Bugün tekrar gittim 6+6 haftalık yine aynı şey. Kese 21 mm oldum yolk sac var ama hala bebek yok. Haftaya pazartesi gel ona göre karar verelim dedi boş gebelik olabilir dedi 😭
Buseyv7 Ceku00 stres yapma canım benimde bebegim bir hafta geride banada aynı muameleyi yapmıştı acildeki doktor geç döllenmeden kaynaklıdır 2 3 haftaya görürsün ☺️
Ceku00 YesimAykut ilk gebeliğimde de kalp atışını 8. Haftada ancak duyabilmiştik yine geç döllenme gibi demişlerdi ama işte insan korkuyor yine de 🥲
Esra_yldz Ceku00 8. Haftada duydum doktorum ilerleyen haftalarda bakarız değişim yoksa doğum tarihini netleştiririz dedi şuan 10+6 daym 🥰
Ceku00 Zeynep15 yaa güzel haberler alalım inşallah. Doktor bana yolk saç varsa boş gebelik ihtimalini eliyoruz demişti aslında
Buseyv7 Ceku00 bazı doktorlar afedersin ama gavat gibi davranıyolar insanları strese sokmaktan baska bisey yapmıyorlar bu nedenle sen kendini çok strese sokma insanı en çok stres bitiriyo malesf
Ebru060619 Ceku00 bende 6 haftalık gittim 5 haftalık duruyor dedi, tam iki hafta sonra gittim 8 haftalık tam gününde gidiyor dedi içini ferah tut ilk haftalar oluyor böyle
Ceku00 Ebru060619 inşallah benim de öyle olur ya beni 1 hafta sonrası için çağırdı ama erken mi acaba daha mı geç gitsem acaba
Esraalic Ceku00 benimde o haftalarda öyleydi doktor kese var ama bebek yok demişti tabii insan korkuyor bilemiyor sonra bekledim 8. Haftada gittim o zaman gözükmüştü su an 13+2 adet tarihime göre ama benimde 4 gün geriden geliyor bilmiyorum niye öyle oluyor 🤷♀️
Ebru060619 Ceku00 banada bir hafta sonra gel dedi ben bilerek iki hafta sonra gittim, sizde öyle yapın bence içinizi ferah tutun, teslimiyet sahibi olursanız eğer inanın çok rahat geçicek zaman Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸