Beyzab95 umrumdadegil geçiriyor ya çok iyi ilaç rahim ağzını da uzatıyor ben perşembe vajinal kültür vericem yoksa çoktan doktoruma yazıp başlamıştım şimdi onu vajinal olarak alırsam kültür yanlış çıkar 😢
Beyzab95 umrumdadegil doktora demiştim biraz akıntım var falan gel bakalım dedi iki kere de yeşil akıntı geldi çok azıcık daha gelmedi ama yinede bakmak istiyor perşembe gideyim vereyim dicem progestan ☺️
Aysegul3453 umrumdadegil ben ilk etapda agız yoluyla kullanıyodum ve 1 saat sonra bayıltıyodu beni somrasında vajinal yolla kullandım doktorun söylemesi lazım size en uygununu
gokyuzununogrencisii umrumdadegil fitil fitil olarak da alabilirsin, yutabilirsin de. Ama aşırı sersem yapıyo ağızdan alınca 😬🥴
Bimiyendis umrumdadegil ben de ilk gördüğümde şok geçirmiştim 😂 doktorumu aradım sordum, ikisi de aynı ley ama bulantılarının olmaması ve daha etkili olması için fitil olarak kullan dedi ben de öyle yaptım. İlkini yutmuştum gerçekten bulandırdı midemi
Ozge_55 umrumdadegil ağızdan alıyordum bn ilk gebelikte cnm uyku ypiyor eğer ağızdan alirsan gece yatmadan önce iç yat gecmis olsn😘