Zeynep3866 33 de 2500 kg dı benimkide iri görünüyor şuan 2.5 hafta ilerde dedi karın çevresine 34 te yine gideceğim yediğime dikkat ediyorum doktor diyet yap normal istiyorsan dedi paketli şekerli karbonhidrat kes dedi bakalım inşallah normale döner
minibebisim Zeynep3866 ben dikkat ettim ama başından beri ilerde gidiyo bizim, ne yapsam olmuyo iri doğcak belli
sev_lay25 Zeynep3866 benimde aynı doktor bana da şekerli şeylerden biraz uzak dur dedi hamur işlerinden falan bebişlerimizin kilosu falan herşeyi aynı inşallah sağlıkla gelirler
minibebisim Anonimmmm evet girdim sancı vs çıkmadı açılmam ya da rahim ağzı kısalması da yok böyle gidersek beklicez heralde
Senemyldrm Nisanyagmurum canım Ben de 34.haftadayım bebisim kilosu 2300 gr. Bebek sağlıklıysa hiç dert etme kilosu gayet normal 😍
42Cey34 minibebisim normal doğum gibi görünüyor dedi ocağın ilk haftasından sonra bekleyelim bebeği dedi
Syda78 minibebisim cuma çatı muayenesi yapacam doğum şekline bakıcaz dedi doktorum ben özele gidiyorum ama mutlaka bir bahaneyle sezeryana alıyorlar malesef 8 yıldır o hastanede çalışan arkadaşımda sen burda yaparsan normal doğumu unut dedi bende biliyorum zaten o yüzden devlete de yarın bi kontrole gideceğiz eşimle ters bir durum olmadıkça normal doğum taraftarıyım 🤲🏻🥰