minibebisim Bugün kontrolümüz vardı bebiş zaten hep ilerde gidiyo ama şu an 34+3te 2800 olmuş. Böyle olup da iri veya erken doğum yapan var mı
Kubra2707 minibebisim benimde 34. Haftada 2700 kg bakalim dogum nasil olucak bilmiyorum 4 kg geçerse sezeryan dedi doktorum
Dygu1122 minibebisim 36+6 da 3 kg dı Evet sizin biraz iri bir bebek doğum için şuan herşey normal mi görünüyor
minibebisim Kubra2707 ilk gebelik mi peki sizin de, biraz korkuyorum normal gelse keşke ama iri olumca doğuramazsam :(
Ankara-58 Lokumcuk bana fa 2 hafta dedi beni de stres aldı valla normal olmaz yada sezeryan olursa diye
Senemyldrm Nisanyagmurum canım Ben de 34.haftadayım bebisim kilosu 2300 gr. Bebek sağlıklıysa hiç dert etme kilosu gayet normal 😍
Sayrkann Nisanyagmurum gayet normal canım benimde öyle .. kilosu olması demek saglikli olmak degilki ..
Kubra2707 minibebisim geldim şimdi kontrolden kendimde cok kilo aldığım için normal dogum zor olabilir dedi doktor riskli olabilir dedi bana kalırsa sezeryan planlayalim dedi 😏