Dilooo Bizde 34+5 deyiz doktorumuz 17 Ocak dedi bakalım ikinci doğum olacak benımde sezeryan ağırlaştım iyice heryerim ağrıyor 16 aylık kızım var hiç durmuyoruz bizde bakalım hayırlısı ile sağ Salim gelsin bebeklerimiz hepinize hayırlı doğumlar kızlar 🥰🙏
Sevval41 Dilooo ay benimde 15 aylık oğlum var bir saniye durmuyor 35+3 bizde sezaryen olacağım ama çok ağırlaştım bir yandan ağlan bir yandan şişlik mahvediyor
IKRAM_01 Ayselina6 Selam canım 35+5 ten merhaba 🤗🤗 günümüzü aldık 15 ocakta sezaryen olacak inşallah. 39. Haftada olmuş olacağım şehir hastanesine gidiyorum bir sıkıntı olmadıkça 39. Haftada alıyormuş bebişi. Sağlıkla gelsinler bebişler inşallah ❤️🤲🏻 Günler geçmiyor artık bayağı ağırlaştım geceler uykular haram 🙄🙄 heyecanla bekliyoruz 3. Bebişimizi
Ayselina6 IKRAM_01 çok az bir süre kalmış☺️bizden sonra sizlerin doğum😇biz de daha tarih almadık haftaya alacağız.36+2deyiz eğer erken gelmezse 7,10 Şubat arası sezaryen doğumumuz olacak😇hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza😌
Dileksue Ayselina6 38+5 olacak 2 ocakta doktor 28 Aralıkta olur dedi ama ben sevemedim o tarihi 5 gün sonrasını istedim oda uygun dedi tekrar çarşamba günü kontrolüm var bir aksilik çıkmazsa 38+5 2 ocakta sezaryen olacağım 😊
Papatyaebru Ayselina6 sadece bana yavaş geliyor o zaman yada ben çok yoruldum o yüzden bu şekilde düşünüyorum 😔
Ayselina6 Smyye0303 Kavimler göçü gibiyiz değil mi😁gece sağ sola dönmek işkence gibi geliyor hızlı da dönemiyoruz😅çok çok az kaldı sabrediyoruz bakalım sağlıkla kavuşalım da bu günlerde unutulur🥲🥹
Smyye0303 Ayselina6 amin inşallah canim ama insan özlüyor biliyormusun dogurunca da hamileykenki gobegini falan😅 ben bı boşluğa düşmüştüm okadar alışmıştım ki göbeğime bide bu bebek nasıl çıktı karnimdan diye bı düşünmedim değil ilk cocugumda 🤣
Ayselina6 Fundabshnn O zaman 39+4 te mi canım doğumunuz? Zorlanırsın tabi😔artık son zamanların az daha dayan😇sağlıkla gelsin tüm evlatlarımız💜
Ayselina6 Aybarssmom_ Aynı haftadayız😍nasıl nst ye giriyor musunuz nasıl çıkıyor sonuçlar sancı vs ne durumda😇 sezaryen mi normal doğum mu? Ön bir izlenim nasıl😌
Aybarssmom_ Ayselina6 şuan için normal canım, pazartesi nst de sancım çıktı serum falan yapıldı salı günü tekrar nst çekildi ama daha az çıktığı için pazartesi günü tekrar gidicez açıklığım 2-3 cm olmuşsa yatışım yapılacak:)
Ayselina6 Dileksue Ohh maşallah☺️sağlıkla gelsin kuzucuk genelde sezaryen de 38+5 te alıyorlarmış😀doktorum 39 u geçirmeyi pek düşünmüyor, sevmiyorlar olası tehlikeli durumlarda bekletmeyi
Ayselina6 Aleyna_yrn22 Normal mi görünüyor yoksa sezaryen doğum mu olacak😇benimde o haftada alır diye düşünüyorum doktorum🙈
Fundabshnn Ayselina6 Ocak 3 tam 40 hafta oluyorum rabbim nasip ederse beklemeyi düşünüyorum tabi bebiş beklerse 🥰
Ayselina6 Fundabshnn İnşallah sağlıkla gelsinler vaktinde😇39 u geçince kontroller sıklaşıyor yakın takibe alıyorlar😌
Dileksue Ayselina6 evet fazla bekletme taraftarı değiller gerçi sonrası da normal dogum haftasına giriyor şimdi bile sanki doğacak gibi geliyor bana aşırı ağrı hissediyorum yürürken sancı da çıkmadı ama ağırlıktan😪😅