e_blue_sky_a Beyzab95 ne kadar sürede ölçüyorsun ki. Örneğin sabah kahvaltısı yaptın. 1saat olcmuyorsun 1saat bitiminde olcmen gerek
umrumdadegil Arzuanne kız bu ara herkeste mi risk var böyle anlamadım ben ya çok görüyorum erken doğum riski 🤦🏻♀️ eğer doğuracak gibi olursan mecbur öyle yaparsın haftamız küçük mecbur kuvoze alınır diye düşünüyorum 34 35 olsa girmeyen oluyomuş ama
Arzuanne umrumdadegil evet bende bu ara çok erken doğum riski görüyorum valla 35 i geçse rahatlıcam burda da yenidoğan olmadığı için iğne de vurmadılar korkuyorum hep tedirginim saha 32. Hafta
umrumdadegil Deletedmom_85 yatıyorum artık kalkmıyorum kalksam da ayakta duramıyorum zaten🤦🏻♀️ moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah düzelir bebişim sağ salim doğar 🥰
Beyzab95 e_blue_sky_a evet öyle yaptım kahvaltıdan 1 saat sonra ölçtüm 😢 ben biraz geç kalkıyorum da 😅 çok mu moralim bozuldu ilk defa bu kadar yüksek gördüm iğne vs herhangi bir şey kullanmıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum 😢😢
umrumdadegil Deletedmom_85 vardı belim ağrıdı ve alttan ağrı vardı. Çok yoruldum dün ama bence ondan birazda 8.30dan 1 e kadar hastanedeydim 🤦🏻♀️
e_blue_sky_a Beyzab95 oluyor bazen öyle çok acıkınca peynir zeytin bile azcık fazla kaçsa çıkıyor. Önemli olan hem şekeri çıkarmayan şeyler yemek + bir de az yemek gerekiyor hep Bi hafif Bi açlık hissetmek gerek ama işte hamile olunca da insanın yiyesi geliyor
umrumdadegil Beyzab95 meyve yemek de lüks oldu hamilelikte🤦🏻♀️ neyse sabır az kaldı her şey bebişlerimiz için
Hopefulmom umrumdadegil merhaba çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah bebeğinizi kucağınıza alın sağ salim inşallah 32.haftada döner bebeğiniz merak etmeyin benimde o zamanlarda dönmüştü dinlenin bol bol bol su tüketin
umrumdadegil Hopefulmom çok teşekkür ederim inşallah 💜 doktorum da bol su tüket dedi sancılara iyi mi geliyor
umrumdadegil Beyzab95 daha ilk öğrendiğimiz andan itibaren başlıyor ve ömür boyu devam ediyor çok tuhaf çok güzel ve çok zor bir şeymiş annelik
Hopefulmom umrumdadegil rica ederim ❤️ evet sancı olmasını engeller benimde karnımda sertleşme oluyor diye doktora gitmiştim bol su iç demişti susuzluk kasılmaya sebep oluyor sanırım