seizetheday Asafvealpinannesi 37den sonra zaten normal doğum sayılıyor kilosu iyiyse olabilir bence doktorunuzu istemekte haklısınız hakkınızda hayırlısı olsun
Asafvealpinannesi K-Canseven aslında 2 ocak istiyordum ama iki haftadır kasılmalarım çok oluyor ilk bebeğinde 37+5 de gece suyum geldiği için tedirgin oldum hoca yokken gelir diye korkuyorum.
Asafvealpinannesi Birdadaskizi bende çok istiyorum biraz daha durmasını yarın kontrolüm var riske atıp beklersem o günkü nöbetçi doktora kalacağım bakslım düşüncem biraz
AsELinAnneSi__ Asafvealpinannesi 37+4 dogumum oldu sancılarım başlamıştı ve tansiyondan beklemedik 2600 doğdu bebeğim gelişimi de yavaslamisti çok şükür sıkıntı yaşamadık 38 gunluguz şuan sağlıcakla kavusun inşallah 😇💓🤲
Asafvealpinannesi AsELinAnneSi__ öncelikle hayırlı olsun uzun sağlıklı ömrü olsun❤ küvöze girmedi değil mi?
Asafvealpinannesi Bezelyeannesii sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤ bende şöyle duymuştum 28 eylül ve öncesi doğanlar 6 yaşını doldur duysa okula o yıl alınıyo sonra doğanlar diğer yıla atlıyo gibi o yüzden her türlü kurtarmıyoruz yani ☺☺☺
AsELinAnneSi__ Asafvealpinannesi Çok tesekkurler Hayır girmedi kilosu biraz zayifdi ama organ gelişimini tamamlanmış çok şükür bu haftalara normal diyorlarmis zaten 😇
Asafvealpinannesi AsELinAnneSi__ çok sevindim girmediğine benimde tedirginliğim oydu hani bilerek erken aldıracakmışım gibi hissediyorum.
Asafvealpinannesi Kızlar bugün kontrolüm vardı geceden beri kasılmalar arttığı için bebeği bu gece alcak doktorum hesapta değil nasipte olan oluyo gerçekten hepiniz sağlıkla alın kucağınıza❤❤
Ceviz6550 Asafvealpinannesi 37+4 de sezaryen olmuştum doktorum birgün önceden ciğer geliştirici iğne vurunmami istemişti herhangi bir problemde olmadı doğumdan sonra
Asafvealpinannesi Ceviz6550 bana iğne yaptırmadı doktorum ama şuan çok şükür kucağımda bebeğim ❤ sizin ki de sağlıkla büyüsün inşallah 💕
Ceviz6550 Asafvealpinannesi hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin ❤️