Seda88 kinamiyorim ama şahsi fikrimi yazayım , ana rahmine düştü artık bir can, ruhu veriliyor Allahu Teala tarafından ufleniyor araştırınız.
Birdiger mesele bu çocuğu aldirdiniz kıydınız diyelim sağlam çocuğunuza birşey olmayacağının garantisi varmı , evlatsiz kaldınız sonra çocuk istediniz olmadı ne yapacaksınız ki bu örnekler var malesef.
Engelli diye aldırıp tanısı belli çocuklar , ondan sonraki gebeliklerine sağlıklı denilip daha eğir engelle doğan iki velim var ikisininde çocuğu ağır engelli … Garantisi varmı Allah verecekse imtihanda oluyor
Bir diğer mesele evlada nasıl kıyılır ya , 3. Tüp bebeği yaptırdım ne ağladım ne gözyaşı döktüm tutunup düşen birtanesi oldu sonrası hiç tutunmadi bile siz evlat hasreti nedir bilir misiniz , Dr enson olmayacak dedi umutsuz konuştu ağlaya ağlaya tedavi görmek nedir bilemezsiniz . Bu yollardan gecseniz dersinizki Allahım bir kolaylık ver sana güveniyorum sen bana yardım et , kıymayın evledaniza bizler onların bir saçına bir tırnağına hasretiz , yaşayan cocugunuzu ellerinizle oldurmekten ne farkı var bir bebeği aldirmanin