Masaalll Gzmg42 2 hafta önce kesin kız denildi bugün doktor erkek dedi valla beynim yandı yaa benimde
Masaalll Masaalll. Artık 22 haftalik olduk bende çok kız istiyorum inşallah bana da nasip eder rabbimm
Gzmg42 Masaalll ayy özelde 14 haftada yüzde 95 kız dedi ama cuma günü detaylı var devlet Hastanesi’nde bakalım ne diyecek insllah değişmez
Gzmg42 Masaalll gönlünüzden geçen olur insllah bnde hep kız istiyordum oldu çok şükür dgisir diye korkuyorum dgsmez insllah
Masaalll _Rojbin_ valla canım 16 da kesin erkek dediler 20 de başka bi doktor kesin kız dedi bugün farklı bi doktora gittim ultrason cihazım hiç iyi değil dedi ama erkek bence dedi
Gzmg42 Masaalll yaa benim bildiğimde erkekde yanılma oluyor da kızda pek olmuyor diye biliyorum ama yinede insan düşünmüyor değil🤗
Yenianne7 Gzmg42 Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim hayırlı evlat olsun kız çocuğun baldan tatlıdır 🥰
Gzmg42 Yenianne7 sağolun Allah razı olsun cumlemiz sağlıkla kucagimiza alalım insllah bir oğlum var birde kızım olacak insllah❤️
_btl5860 Gzmg42 inşallah kızı olan erkek istiyor ben mesela erkek olan kiz. Once saglik sonra gonlumuzdekilero nasip etsin Allah
Ezgi2301 Gzmg42 bende 12+4 sayılırım şuan özele gidip öğrenmek istiyorum fakat işte ya bacak arası açık olmazsa endişesi var 😂
Gzmg42 Ezgi2301 14 hafttalikken git canım sende bn öyle yaptim şükür bacak arası açıktı doktor biraz bkledi gördü yüzde 95 dedi bakalım hayirlisii
Gzmg42 Ezgi2301 doktorun yanına girmeden önce çikolata jelibon ve vişne suyu iç ben hepsini yedim çok hareketliydi maşallah