aynam Sevvalll42 daha varmış adetine yükselir belki testlere güvensem gün gün koyulaşma var mı bak dicem ama şuan testlere güvenemedim
Aybarssmom_ Canım içine şüphe düşürmek istemem ama görümcem yaptı silik çizgi çıktı hemen kan vermeye gitti gebelik çıkmadı, benimkinde de aynı marka silik çıkmıştı kan verdim hamileydim ama
aynam Aybarssmom_ yaa hiç belli olmuyor yani yok canım zaten içime şüphe düştü bi silik bi yok bi silik testlerden olabilir bi kere bu testle silik çıktı kanda bişey çıkmadı bi kere kaset testte çift çizgi çıktı baya belirgin koşa koşa kan verdim hiç bişey çıkmadı ama işte yine yapıyoruz 😮💨
Sevvalll42 aynam ben güveniyorum hiç yanıltmadılsr çünkü bugüne kadar hep negatifti zaten gebelik yoktu pozitif gösteripte hiç hüsrana uğramadım yani yoksa yok varsa vardı
Aybarssmom_ aynam en doğrusunu kan sonucu veriyor ama insan direkt kan vermek istemiyo önce bi evde görmek istiyo çok haklısın rabbim gönlüne göre verir inşallah hayırlısıyla 🌼🤲🏻
aynam Aybarssmom_ öyle gerçekten kanda olumsuz olunca daha çok üzülüyorum ama yarın kontrolde vercem zaten umarım vardır
Kivircikkuala aynam beni bu testler yanılttı kuzum en iyi sonucu kan verir ama inşallah vardır o sevinci yaşarsın 💕🤲🏻
aynam Hulo2105 umarım ya senle konuştuk ya en baştaki işte cumartesi yaptığım test baya onda yok anlamadım sonra dün hemen beş dk da çıktı bugün yine çok çok silik 😮💨 yarın öğrencem inşallah 🙏🏻
Dunyammmm aynam benimkilerden hep böyle yaaa atsam bakabilirmisiniz .erken gebelikler hep böyle cikti 1 saat önce farklı Bi marka denedim ilk dk da gördüm silik çizgiyi ama post attm arkadaşlar görmedi