aynam Aşılamadan sonra test yapıyorum kaç gündür silik var mı yok mu kafayı yicem bigün çıkıyor bigün çıkmıyor testler bozuk mu acaba başına gelen var mı 
aynam aynam cumartesi pazar ptesi şeklinde testler resim kuruduktan sonra bir arada çekebilmek için ama ilk 5-10 dk da da fotoğraf çektim benzer şekilde çok değişiklik olmadı
aynam aynam Bu da sonuncunun ilk beş dk da çekilmiş hali çok bişey yok gibi ama dünkü çok belirgindi 🙄 
aynam Adenala dimi bende ondan şüphelendim ortadaki görünüyordu baya ama diğerlerinde pek görünmüyor yarın sabah kan vercem doktor kontrolüm vardı
aynam Sevvalll42 sanki gölge var gibi ama bu testlerde hep gölge oluyor mu acaba biz yanılıp hevesleniyoruz🥲
sweetmom_ aynam İnşaAllah vardir. Ben 3 testtede çift çizgi görüyorum ama. Hayırlısı olsun İnşaAllah gebelik vardır 🤲🏻
aynam sweetmom_ amin inşallah ya teşekkür ederim bende çok arada kaldım önce yok diye çok üzüldüm ama sonra kafam karıştı
Dunyammmm aynam benimkilerden hep böyle yaaa atsam bakabilirmisiniz .erken gebelikler hep böyle cikti 1 saat önce farklı Bi marka denedim ilk dk da gördüm silik çizgiyi ama post attm arkadaşlar görmedi
Kivircikkuala aynam beni bu testler yanılttı kuzum en iyi sonucu kan verir ama inşallah vardır o sevinci yaşarsın 💕🤲🏻
Sevvalll42 aynam normalde 3 aydır yapıyorum ilk defa böyle çıktı adetime daha var erken olduğu için belkide bu kadar silik çıktı yarın kan vercem varsa çıkar galiba
Aysegul58 aynam kuruma cizgisi de olabilir Asilamanin kaçıncı bugün. insaAllah vardir bebis yarın kan testi ver hayırlısını versin Rabbim. 💐💐
aynam Aysegul58 ortadaki dün direk çıktı canım ama diğer testlerde pek görünmüyor içimde bi ukte kaldı 13. Gün bugün