zengooo Mucizebebegimmm03 aa ilk kez duydum annenize kim koymus herkes bilmez çunku sanati seven bi ailesi olmali
Mucizebebegimmm03 zengooo anneannem koymuş ve tüm çocuklarının ismi çok güzel ve modern hepsini almış bize bişe kalmadı 😁
Aysunays zengooo anladım mesela yağmur dediginde anlamı çok net veya doga dediğinde kimse anlamı ne diye sormaz. Bu saydığın isimler Türkçe hepsi o yuzden anlamı direkt anlaşılıyor. Ama Neva da cok guzel gercekten cok asil bir isim ama eğer içine tam anlamı ile sinmemişse başka isim düşünün yasadigim için biliyorum sonra o isme alışmak çok zor oluyor nasil olsa doğmamış daha
e_blue_sky_a zengooo neva bana Tekirdağ’da Bi eczaneyi çağrıştırıyor 😀 asel in ardına da san gelince aselsan oluyor. Ama yine de asel hoş isim
Zeynep-A zengooo hem dini hem havalı güzel isim bence ikinci çocuğu düşünürsem ve kız olursa bende Neva koyacağım 😅
Firstmummy zengooo bende ilk kez yargı dizisinde avukat mi hakimmiydi güzel bi kadının adıydı cok beğenmiştim cok havali güzel bence
Havvaninannesii3 zengooo tabi yine de sizin karariniz ama ben alisilmis isimler koyulmasindan yanayim
smnbr zengooo Mine, mina bunları düşünmez misiniz? Asel ve aden var ama onları da bu ara çok koyuyolar Avrupa da ve türkiye de akan nehir isimlerine bakın, güzel bir şey çıkar belki
12eslem_yaren zengooo neva bilmiyorum ama benim halam yeni doğum yaptı kızının ismi Şüheda meva koydu çok hoş ama 🤭☺️
2023kizannesi Atiye ve Sinan Özen’in kızlarının ismi Neva🥰 sanatçılar tarafından tercih edilen kaliteli bir isim. Kur’an da da enam suresi 95. ayette geçiyor. Anlamı tohum, çekirdek. Bolluk, bereket anlamında🤍
Baahar4549 zengooo Kendi halinde, sessiz sakin, çok hamarat, becerikli ve güzeller güzeli 60 yaşındaki teyzemi çağrıştırıyor, teyzemin ismi😄 Neva ismini çok beğeniyorum.
BUSRA-2121 zengooo çok güzel bi isim çok kibar yeğenimin adı neva hanım hanımcık bi kız ismi de kendisine çok yakışıyor 😍