Bulutsevdasi Ceydanur12 kaşar peyniri muz badem ceviz ve balık yağı kullanın bebeğe direk kilo aldırır ben bunları ilk gebeliğimde kullandım bebeğim 4 kg doğdu. 36 da 3600 dü
Ceydanur12 Bulutsevdasi maşallah kabız olmamam gerekiyor muzu çok tüketemiyorum 2 günde bir ama geri kalanlara abanıyorum
Htp1997 Minigiim-vebenn52 31-33 arası oldu 1800dü 2500 olmuştu sonraki randevuda, tabi diğer kilo yapan yiyecekleri de tüketiyordum ama ekstra nesquik denedim. Yumurta süt muz kaşar bunlarıda günlük olarak tükettim sürekli. 36+ da 3400 çıkmıştı
Egemoms1303 Ceydanur12 bende denedim gerçekten faydasi oldu zararli belki ama bende çok merak ederek denemiştim ve yulaf denemiştim aynı hafta içinde 🙂 yumurta süt yoğurt ceviz belki hepsinden kaynakli bilmiyorum ama En son haftada 300-350 gr civarı almıştı. Deneyin sizde şifa olsun inşallah canım 🥰
Esraaar Benim bebeğimin kilosu fazla doktor iri bebek dedi 2 haftada önde daha fazla kilo almaması için ekmeği reçeli meyveyi kısıtla dedi ben meyve ve ekmeği çok yiyordum kilosunu onlara bağladı doktor
Ceydanur12 Esraaar maşallah şişko patates olucak heralde 🧿🤭 dikkat edin lütfen benim eşimde 4.900 kg doğmuş ekmeği kendi kilonuz için de az tüketseniz yeridir
Aysimamom37 Ceydanur12 Ceviz ,fındık, haşlanmış yumurta ,ıspanak, yogurt , muz çok aldırıyor diyolar bende hep bunlardan yedim
Eflinlina Minigiim-vebenn52 valla canım ben kahvaltida yiyorum akşam yatmadan önce kaşarlı ekmek yiyorum yani abartmadan hep yedim
AleynaResul Ceydanur12 benim bi sıkıntım olmasada çocuğun kilo alımı yoktu her gün bi bardak süt muz ceviz bi yemek k.yulaf çay kaşığı ucuyla bal blendırdan geçirdim ve içtim karışımı harici kabak çekirdeği yedim tavsiye ederim