9 gün arayla kan verdim. İlk Beta hcg 187.77
9 gün sonra ki beta hcg 11170.60 sizce ikiz gebelik mi yoksa normal mi ?

Beta Hcg ye göre ikiz gebelik mi ?

Evet
Hayır

Benim 3 haftalık 3800 lerde çıkmıştı değerim ikiz gebelik olduğunu sanmıyorum

Esrapkts 6 hafta da 11 bin olması çok normal hatta daha yüksek oluyor.

Beta Hcg’nin tek ya da çoğul gebelik ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkcası 🤔

Esrapkts 6 haftalıkken 24bindi değerlerim. Tek olma ihtimali yüksek hayırlı olsun.

Esrapkts merhaba naptınız acebe doktora gittinizmi iki kese görüldümü ikiz olma ihtimali var ama bilimiyırum diğer yorumlara bakıncada normal gibi geldi merak ettim sonucu

Zeytop benimde 24596 çıktı bu pozitif mi demek son adet tarihe göre 7 haftaligim ama doktor ultrasonda goremedi

Nur_Y evet hamilesiniz keseyi mi görmedi yoksa kalp atışını mi ? Bu değer bugün çıktıysa yarın tekrar kan verip düzenli artışı takip edin ama kalp atışı duyulmadiysa benimki 8+4te duyulmuştu

Nur_Y kilo varsa da gorunmemis olabilir 1 hafta kadar sonra kontrole gidin kesinleşir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Zeytop evet aslinda zayifta biriyim ama göbek çevrem yağdan sanırım görünmüyo fln dedi sonra cildin kalın dedi