39+2deyiz doğuma dair hiçbir belirti yok sadece geçen haftaki kontrolümde sancım görüldü fakat açılmam yok ne zaman gelir sizce?
39+2 belirti yok sancı var açılma yok
Aleynadzgn İçindeki minik ne zaman isterse o zaman gelir ☺️ Hayırlı vakitte gelsin inşallah
Aleynadzgn merhaba inşallah kısa sürede alırsınız kucagınıza.ben daha 14 haftalığım ama içim içimi yiyor.çünkü ara ara bir çay kaşığı kadar ıslaklık oluyor iç çamaşırımda.su mu acaba diyorum.siz de böyle şeyler yaşadınız mı bu zamana kadar acaba normal mi bunlar.
- Düzenlendi
Aleynadzgn aynı haftadayız bende 39+3Bugun ıtıbarıyle
Geçen hafta nstde sancı vardı fakat açılma yoktu dün bayağı sancım arttı acile gıttım fakat sancı çıkıyor ama açılma yok yoruldum artık hemen doğurmak ıstıyorum bebek kanalada gırmemis henüz çarşamba randevumuz var bakalm ne dıyecekler
Aleynadzgn bende 39+5 im iki gün sonra 40 olacak hala gelen giden yok üstelik belirtide yok ne sancı ne nişan ne açılma gelmek istemiyor galiba yeri rahat gören doğurmadın mı hâlâ sen diyor 😀 Artik doğsun istiyorum ama her şeyim güçleşti çok bel ağrım falan oluyor
Yenianne7
Amin inşallah
Sevdalemin
Akıntıdır diye düşünüyorum bende de oluyodu hala da devam ediyor akıntım
Nuremses
Benim doktorum heran gelebilir hazırlıklı ol dedi fakat dediğim gibi hafif sancı dışında hiçbir belirti yok bende biran önce doğurmak istiyorum sağlıcakla🙏
Aleynadzgn 38+4 teyim bel ve kasık ağrım çok ama gelmiyor bebeğim iki hafta önde korkuyorum sezeryan diyecekler diye 😔 elimden geleni de yapıyorum. Ama ses yok Allah sağlıkla doğum nasip etsin hepimize
Ebrukumsal
Benimkilerde öyle söylüyor hala doğurmadınmı diye geceleri zaten hiç uyuyamıyorum bel ağrısından hareket edemiyorum resmen 😥
BUSRA-2121
Sağlıcakla gelsin inşallah bebişin 🙏😌
Aleynadzgn sağolun
Aleynadzgn 39+5im bizde de durumlar ayni ne acilma ve sanci ne baska bir belirti birde 2. Dogum olacak ama ilk dogum gbi kaskati kaslar 😊 ilkide 40+6 da suni ile geldi bunda beklemek istrmiyor fazla doktor
Kkaraca
Benim doktorumda 41 e kadar bekliyoruz gelmezse suni veriyoruz dedi hayırlısı bakalım 🤔
Ebrukumsal Günümüz aynı ben de aynı şekildeyim ne sancı ne nişan hiçbir belirti yok 🥺
Aleynadzgn bizde aynı durumdayız yarın 39 olucaz beb evde o kadar ağrı çekiyorum saha ilk kez bugün nst de sancılar çıktı ama çok az çıktı hissettiğim ile alakasız düşün benim hissettiğim fazla ama nst de 30 larda vs çıktı hayırlısı hakkımızda
Zehraumut
İnşallah