smnbr Sinemarya58 Umarım sağlıkla vakti zamanında kucağınıza alırsınız. Ben henüz nst ye girmedim ama sancı nasıl bir şey? Nasıl bir his oluyo? Arada çok ayakta kalınca kasık ağrılarım oluyor ama onun gibi bişi mi? Merak etmemin sebebi, ben de 31+3 üm şu an😊
Mercimeek Sinemarya58 ya bende dün çıktım hastaneden 32+5 im benimde sancım 90 a çıktı açılmam vs yok çok şükür ama sancılar böylr ilerleseydi olurdu yoğun bir tedavi uygulandı sancılarımı durdurdular evde hala ilaç tedavisine devam ediyorum tuvalete gidip geliyorum sadece :( senin bebiş baya öndeymiş benimde önde ama o kadar değil
gncglozclk Sinemarya58 masallah canım benimde seker cıktı 34. Haftada ins bi sıkıntı yoktur bende anlamıyorum nts den ılk gebelık bu kadar iri olunca yazmak istedim canım saglıkla al kucağına Rabbım hayırlarla almayı nasip etsin 🤲💕
merii10 Sinemarya58 anladm o yüzden kilolu herlde. insülin kullaniyormuydnz yada diyet bnmde şekerim çıkıyor gbi o yüzden soruyrm
aktmr0 Sinemarya58 Tekrardan şekerinizi mi ölçtüler. Bende şeker çıkmadı ama bizim de bebiş biraz kilolu. Tekrardan şekerime baktırmadım. Baktırsam mı acaba
gncglozclk merii10 bende 35+4 olcam 34 de sekerım cıktını ogrendim simdi kendi capımda dikkat edip cihazla olcum yapıyorum 34+5 de 2900 du bebiş sizin şekeriniz ne durumda canım
Sinemarya58 smnbr regl ağrısının daha şiddetli olduğunu düşün canım ki sancı olduğunu anlamamak mümkün değil zaten
merii10 bnde 31+4 um bazen geçici bı adet ağrısı oluyr ama hergun degl arada ve uzn sürmeden geciyr bazen de karnm sertlesiyr bunlar kasılma yada doğum sancısı mi gerçek mi yalancı sancı mi ayırt edemiyorum
Sinemarya58 Mercimeek çok kötüyüm adım atamıyorum ne olacak bilmiyorum canım iğne vuruluyorum sürekli ama artık faydası yok
aktmr0 Mercimeek bak ilk defa duyuyorum bunu. Doktor herhangi birşey yapmamı istemedi. Sadece şekerin var mıydı dedi. Ben de yok dedim bu kadar. Ama şimdi böyle olunca içime bi kurt düşmedi değil