Zeynepli12345 Bebekannesiii_ 33 te herşeyi halletmiştim şuan 37. Haftamdayım sanki hiç temizlik yapılmamış gibi yeniden yapmaya başladım her gün bir odayı dip bucak temizleyecem.kızım sağolsun halıları yeniden batırdı bir kaç gün sonra tekrar yıkamaya göndericem . Gücünüz varsa çok erken yapmayın temizliği
Semasyy Bebekannesiii_ 32 de görümcemle dip köşe yaptık temizlenmedik yer bırakmadık sor bakalım eser var mı bence çok erken yapmak da iyi değil. Şuan 38 haftalığım 6 gün sonraya gün verdi dokturumuz yine görümcemi çağırıcam perdeleri makina yıkıyor kocama astırıcam koltukları görümcem silicek valla allah razı olsun elim kolum oldu bende kendim yapabileceğim şeyleri yapmaya çalışıcam çünkü süpürge bile açsam ertesi gün belim ağrıyor
Maisina 37 deyiz yarın annem ve yengem gelecek dolaplar camlar silinecek haftaiçi başka bir günde koltuklar için yıkamayı çağıracağım bir gün de eşim perdeleri asaröyle böyle bitmiş olur inşallah
Jale155 Bebekannesiii_ her seferinde bi yerini temizledim oyle oyle bitirdim simdi 35 teyim hic rahat hareket edemiyorum hicbisey yapasim gelmiyor