Arseee Kızlar toplanın birbirimizi motive edelim. 37 olduk bugun 2 Ocak sezeryan gunumuz. Tecrube ve endiselerimizi rahatlatalim 🫠
Merve0655 Arseee bende bugün 37+1 im ve 2 ocak benimde planlı sezeryan günüm. İlk dogumum. İnşallah o zamana kadar bekler diyorum. Sizin nasıl geçiyor acaba. Bende heyecan korku mutluluk hepsi bir arada.
Mehparesultan333 Arseee 26 sinda 2. Sezeryanimi olacağım inşallah başıma neler geleceğini bildigimden korkuyorum en çok dusundurende 2 yaşındaki kızımı nasıl bırakıp gidicem geceleri hiç ayrılmadık şimdiye kadar 🙁
Arseee Merve0655 ayni duygulardayiz. Korkuyorum ama niye veya neyden korktugumuda bilmiyorum acikcasi. Rahat geciyor sukur. Sonda muhabbeti genel aneztezi mi yoksa spinal mi o durumlar karmakarisik. Uyusmam ben diyip duruyorum 😅
Acemiiiii Ocak anneleri hep sezaryen mı düşünüyorsunuz? Benim hala belli değil doğum şekli nasıl karar verdiniz 🥹
Melike_4949 Acemiiiii ben çatı muayenesi olmadım henüz doktor kilosuna bağlı demişti normal doğum gibi görünüyor ama bakalım bu hafta çatı muayenesi yaparlar inşallah
Sabrusebat Ben de genel anestezi ile sezaryen istiyorum inşallah. Daha konuşmadık doktorla bu konuyu 35. haftaya giriyoruz yarın.
Acemiiiii Arseee ben de korkuyorum ama sezaryende iyileşme süreci ve hemen süt gelmiyor demeleri daha çok korkutuyor
Sabrusebat Arseee ben de öyle düşünüyorum, biraz stresli bir insanım, daha önce de iki kez ameliyatta genel anestezi aldım, doğum farklı bişey tabi ama. En hayırlısı olsun hakkımizda.
Sabrusebat Acemiiiii evet onlar da başka kaygılar ama etrafımda sezaryen olan insanlar öyle çok kötü şeyler anlatmadilar iyileşme süreciyle ilgili. Tabi ki bir ameliyattır toparlanma süreci vardir ama hayırlısı olsun artık hakkımızda 🤲
Arseee Acemiiiii bence o kisiden kisiye degisken bi durum onunla kaygilatmiyorum kendimi sadece uyusma hissetme en cokta sonda muhabbetinden cok korkuyorum 😊
Arseee Sabrusebat aynen hic ameliyatlik durumla karsilasmadim ve travma olarak kalmasindan korkuyorum ztn aneztezi uzmani karar veriyormus bakalim 1 ocakta ne dicek 😊