Elff0 Cansuyca merhaba canım bebeğin kilosu kaç gram çıktı bende detaylıdan geldim ama kilosu az geldi 🥲
Cansuyca Elff0 göstermiyo gösterse yazıcam 😂 12 de tekrar giricem göstermezse başka güne kalacak öğrenirsem yazıcam kaç haftalıksın kaç kilo dedi
asell13 Cansuyca burda kızlar bana vişne suyu dediler içtim 15. Haftada uyumasına rağmen açıktı bacakları
Cansuyca Elff0 bende 21+2 yim şu an 450 gr dedi . Muz ceviz badem fındık kuru üzüm özellikle muz bunları daha fazla tüketmeye çalış günlük biraz biraz yemeye çalış aslında bana düşik gelmedi seninki ama yinede sen biraz daha bebeğe kilı aldıracak tarzda şeyler tüket
Cansuyca Meralmemet içtim neler neler yaptım en son karnım taş gibi oldu yemekten içmekten zaten bakamadı eve geldim 🥹
Cansuyca Kızlar hepinize yazamadığım için toplu yazayım naptıysamda 3 kere girdim göstermedi her şeye bakamadı doktor pazartesi tekrar gidicem 15 dk lık bir işlem kaldı dedi umarım pazartesi hepsi hallolur 🥹
MorKelebek54 Cansuyca canim turk kahvesi hareketlenidiriyo ayrica sinirlenmek de bebegi hareketlendiriyo. Tecrubeyle sabit cinsieti ogrnemeye gittigimizde 14 hadtslikken yilda giderken sinirmendim arabada biraz bagirdim fekan o da bebegi hareketlendirdi valla kendini ittirip duruyodu sipa 😂
Sensizolmaz EylulAlyaMom 4 aylıkken doktor erkek dedi daha bakiniyordu arkasını döndü önümüzdeki ay gel netlestirelim 7 aya kadar hala gostermedi bebisimiz hala görmedik 3 hafta önce başka doktora gittim de bebeğin kemik yapisi kız dedi Onu bı dolu bı boş dediler. Hicbirsey anlamadım Cevremdekiler supriz yapacak dediler inatçı bizimki baya aynı babası
Sensizolmaz EylulAlyaMom yarın randevum var yine söylerim bakalım ne der 32 haftalık olduk artık Bu arada devlete gidiyorum özele hiç gitmedim
Guler92__ Ah benim de göstermedi plasentaya yaslaniyor hep ya arkasında ya yaslaniyor öyle duruyor 😀doktor da inat bu dedi ne yaptıysam gitmiyor ordan sulu ortama gitsene mis gibi yok yani 28. Hafta hala goremedim çikolatayla da olmadı