Cansuyca Kızlar hastanedeyim kahvaltı yaptım çikolata yedim ama sırtı dönük mecburen çıktım yarım saat sonra geri giricem ne yemem içmem lazım hareketlenmesi için
TugbaOmerCucuk Cansuyca ben yüzünü gostermedigi için 1 saat bekledim. O arada mandalina yedim cikolata kahve ama pek bi fark olmadı kordonlari ellerinde elleri yüzünde olduğu kadar baktılar
Habibe_ Cansuyca valla canım ben çikolata yedim vişneli meyve suyu içtim banamısın demedi,doktor dedi belki ekşi falan seviyordur çıktım acı yedim turşu yedim yürüyüş yaptım halka aynıydı mecbur doktor bakabildiğini baktı göstermeyince olmuyor 🤣🤣
Cansuyca NazifesEnayAkup hayır erkek ama aşırı nazlı hep kafa üstü ve eli yüzünde duruyordu bu seferde sırtı dönük 🥹
EylulAlyaMom Cansuyca yap diyorum ama inat ettiği zaman göstermiyorlar bence 33+5ten bildiriyorum bende hepsini yaptım ama asla göstermedi hala görmedim yüzünü 😂
EylulAlyaMom Esrac96 ben hiç göremedim ya 1 kereye razıyım 😂 ya eli ya ayağı ya kordonu hep bi şey kapatıyor yüzünü😂
Dygu1122 Cansuyca benimde öyle olmuştu biraz yürüde gel demişti yarım saat yürüdüm çikolata yedim öyle girmiştim ama yine göremedi yarın bir daha gel demişti belki sende işe yarar yürümeyi dene
Hackgz Cansuyca doktor bana Türk kahvesi çikolatadan daha da hareketlendirir demişti hareketi azalırsa iç bir kahve yat soluna sonra bak bakalım nasıl kıpır kıpır demişti belki döner bu sebeple de 🥰
Zeehraaaa Cansuyca ben dr ye sordum hiç bişey yemekle alakası yok dedi. Zaten vücut şekeri zor emilim yapar dedi. Ben çikolata falan yedim ama dediğim gibi alakası yokmuş tamamen bebeğin pozisyonu önemli Bende de eliyle yüzünü kapattı saga sola yattım hiç bişey değişmedi maalesef😅
nurcan355 Cansuyca benim kızımda önce poposunu dondu bende çıktım 1 saat sonra tekrar girdim bu seferde elleriyle yüzünü kapatıyordu 🤦🏻♀️