Ebruli6 degisimdonusum Ebruebos MrvBK MrvBK Edadlgc Kizlar merhaba adet gecikmesi yasayan varmi yada regl oldunuz mu son durumlar nedir😍
MrvBK Benim de 6 gün var. Sabah bende yapıcam galiba 🙈 yeni yıl yeni heyecan. Hadi bakalım hayırlısı inşallah ❤️
Hasadser degisimdonusum aynı dönemleri yaşamışız sizinle bende 4 Kasım’da düşük ve ardından kürtaj oldum 8 Aralık’ta regl gördüm ve uzadı baya kanamam doktora gittim sorun olmadığını söyledi ve ara ara lekelenme kanama surdu bir hafta önce ilişki yaşadım kasıklarımda ve belimde adet olacakmış gibi ağrı var bilmiyorum bakalım tekrar olacakmiyim kürtaj etkisiyle gecikirmi hayırlısı hakkımızda
Ebruebos Kızlar sabah yaptım test çıkmadı. Kahve leke gelmeye başladı adete dönüyor sanırım.Prodoctor marka test yanılttı beni.
Ecexxxxxx Ebruebos ne yazacağımı bilemedim dünkü çizgiden sonra üzülür insan ister istemez ama üzülme kızım bak yeniyor yeni umutlar, hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Ebruebos Ecexxxxxx kendimi hazırlamıştım canım negatife pek üzülmedim.Spor ve diyete başlarım bu ay biraz kendime zaman ayırırım 🙃
MrvBK Bende yaptım bu sabah. 5. Dakikadan sonra siyah beyaz yaparsam fotoğrafı belli belirsiz bi çizgi çıktı. Yumurtlamamın üstünden 9 gün geçti henüz. Emin olamadım sanırım yarın sabah tekrarlıcam
degisimdonusum Merhaba kızlar, ben de bu sabah erken gebelik testi yaptım Negatif çıktı Yumurtlamayı da geçmişti denemelere başladığımızda ama yine de heves etmiştim ne yalan söyleyim 🤭 Hakkımızda hayırlısı Yeni yıl yeni umutlar Sağlıkla 🙏
Edadlgc Ebruli6 ben bugün kaset test yaptım çıktı gibi kan verdim bakalım yarın sonuç alıcam hayırlısı
degisimdonusum Ebruli6 dün minik kahverengi akıntım oldu, regl oluyorum sandım. Sonrasında gelen giden yok. Test 31 aralıktan beri yapmadım. Aralık ayında da aynı şekilde 2 gün lekelenme sonrasında regl başlamıştı Bilemiyorum :) Sende durumlar nasıl?
degisimdonusum Edadlgc Birkaç gün sonra kaset testle yinele istersen canım, koyulaşma olacak mı diye Kimyasal mı oldu acaba :(