Zehrftma Merve-metin 10 dk sonra çok hafif göründü silik yani çıplak gözle görünür ancak fotoğraf çektim fotoda görünmüyor
Merve-metin Zehrftma bata ne kadar var peki ? Daha varsa eğer tam adet gününde yapabilirsin tekrar koyulaşma olursa kan verip netleştirebilirsin canım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Zehrftma Ebruebos 1-2 ocak gibi benim genelde bir gün değişiklik oluyor tahmini 1-2 ocak of araya haftasonu grdi çok merak ediyorum
br2023 Ebruebos benm de 3 gündür gecikme var bir önceki ayda da adetim çok koyuydu kahverengi gbi fazla da sürmedi bir beş gün sürdü çok merk ediyorm acaba şuan bişi var mı gördüğüm her posta da yorum yapyrm ilk olck heycandan mı neydense onu da bilmiyorm
Ebruebos br2023 canım inşallah olur. Kürtajdan sonra rengi koyu oluyor kanamanın bende öyle oldu normalmiş galiba.
Ecexxxxxx Kızlar ben bu ay iptal galiba innovita ovulasyon testinden çıkan hcg yi yaptım tek çizgi maalesef Ben yarın test yapmayacam 31 i yaparım diyordum iptal ettim 😓
Ecexxxxxx Ebruebos ya bu ay ovulasyon takibi yaptım 14 gün oldu üzerinden o yüzden artık yoktur diye düşünüyorum kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama yalan yok iki gündür çok keyifsizim atamıyorum bu hissi
Ebruebos Bende de yine pembe lekelenme oldu. 1,2 saate test yapcam merak ettim niye böyle oldu 3 gündür. Adet kanaması gibi değil 🥲 belim kasığım ağrıyor ama adet olacakmışım gibi
Ecexxxxxx Ebruebos bilmiyorum ki inşallah yerleşme kanaması dedikleri şeydir bende hiç lekelenme olmaz mesela reglide bile o yüzden bilmiyorum ama regl sancısı çekip hamile olduğunu öğrenen çok kişi var inşallah seninle öyle olur
Ebruebos Sabah fotoğrafta çıkmamıştı 😕 ama sorun şu ki ara ara pembe lekem geldi bir iki damla . İlk gebelikte 1 kere gelmişti
_Feslegennn__34 Ebruebos Bence gebelik var çok silikte olsa var şimdi den hayırlı olsun adetınıze kaç gün var ve erken gebelik testi mi yaptınız
Ebruebos _Feslegennn__34 5 gün var prodoctor erken gebelik testi yaptım . Emin olamıyorum yarın ilk idrarla yapıcam