Ebruli6 Nzyl Ebruebos degisimdonusum Yok yok kizlar benim dusuncemde bisey varsa cikar yani yoksa yoktur😅 oyle kuruma cizgisimi yok testi sökmeler falan bana gore degil de ilk defa prodoctor erken gebelik aldim bilmiyorum ki o da kotuyse bi daha baska marka alayim ben en iyi bu diye biliyordum
Ebruebos Ebruli6 bende öyle biliyordum ilk zamanlar hiç öyle kuruma falan çıkarmadı sonradan çıkardı ümitlendim adet oldum bu ayda çıkardı bakalım adet mi gebelik mi 😅
Ebruebos Ebruli6 olabilir canım. Benim yine 1,2 damla pembe turuncu gibi leke geldi. Dünde gelmişti sonra gelmemişti bugün geldi 😒 ümitlenmek istemiyorum.
Ebruli6 Ebruebos aaa senin yinemi geldi ama yerlesme kanamasi 1 kez geliyo diyolar kac gun kaldi regline
Ebruebos Ebruli6 adet kanaması olmadan önce bende hep kahve ve koyu kırmızı kanamam oluyordu 1,2 gün öncesinde.
Ebruebos Ebruli6 6 gün kaldı canım. Yarın yapcam bi. Göğüslerim ağrıyor 2 gündür ya regli ya da gebelik bilemiyorum 😕
Ebruli6 Ebruebos senle konusuyorduk ya o zamanlar asiri kasik ve bel agrim vardi suan gtti yani goguslerinde sanci var sadece ama onu tinlamiyorum cunku regl olacagimdada ayni oluyor
Ebruli6 Ebruebos seninde reglden once oyle oluyosa ümitlenmeyelim regl gecikmesi bekleyelim her ay gebelik belirtileri var vucutta bebek yok ahaha artik dinlemicem vucudumu hic 😅
Cansu777 Yarın son günüm regl için ama bugün sağ kasığımda sabahtan beri bi sızlama batma var test yaptım öğlen tek çizgiydi
Ebruebos Ebruli6 benim hala devam ediyor bel kasık ağrısı canım. Bi de reglden önce benim kahve koyu kırmızı oluyor bu farklı pembe turuncu 🥲 psikolojik mi ne . Haftasonu test yapcam artık. Olmazsa ara vericem 3,4 ay
Ebruli6 Ebruebos bazilarinin günler oncesinde cikiyo testinde ya belirtinde var bi yap bakalimda haber ver insallah pozitifi gorursun😍
Zehrftma Ebruebos yerleşme kanması illa olucak diye bişey varmı bütün belirtiler hamilelik belirtisii gibi birtek yerleşme kanaması olmadım yok şuan hala kanama olmalımı herkeste oluyor mu
Ebruebos Zehrftma herkeste olmuyor. Benim ilk gebelikte olmuştu ama minik damla. Kişiden kişiye değişiyor olup olmaması ve miktarı
Zehrftma Kızlar sabah test yapmak istiyorum ama öncesinde afedersiniz lavaboya çıktım sabah namazı için unuttum ne yapmalıyım yarınımı beklesem bişey yiyip içmeden test yapsam mı ay bilmedim ki