Ebruebos Ebruli6 kaç dakikada çıktı canım. Prodoctor sonradan silik çıkıyor hep benim 🙂 hemen çıkmayınca inanmıyorum artık
degisimdonusum Ebruli6 adetine kaç gün var canım silik gibi duruyor ama kaç dakikada çıktığı da önemli
Merve-metin Ebruli6 çok silik gözüküyor ama kuruma çizgisi de olabilir en güzeli adet gününde testi tekrarla varsa zaten koyulaşır testin inşallah hamilesindir canım 🙏🏻🙏🏻😍😍
Ebruli6 Ebruebos sabah yaptim bi daha uyudum 😅 o yuzden bilemiyorum tabii en iyisi regl gecince yapmak can skıliyo illaki nagatif gorunce
Ebruli6 degisimdonusum 4 gun var canim adetime ben testi yaptim sabah uyudum geriye cok uykum vardi😂😂
degisimdonusum Ebruli6 Benim de bat 2-3 ocak. 4 ya da 5 gün var. dün sabah yaptım hiç bişey yoktu. saatler geçmesine rağmen kuruma çizgisi bile oluşmadı. olumlu düşünebilirim bu durumda senin için :)
degisimdonusum Ebruebos yani gebeliğe işaret diyemem ama bende o bile çıkmadı onu belirtmek istedim bişey çıkmış ki sonra kurumuş kalmış diye yorumladım ben test markasına göre de değişir tabii onu da düşünmek lazım
Ebruli6 Nzyl Ebruebos degisimdonusum Yok yok kizlar benim dusuncemde bisey varsa cikar yani yoksa yoktur😅 oyle kuruma cizgisimi yok testi sökmeler falan bana gore degil de ilk defa prodoctor erken gebelik aldim bilmiyorum ki o da kotuyse bi daha baska marka alayim ben en iyi bu diye biliyordum
Nzyl Prodoctor aldım bende yaptım benimde silik çizgi çıktı dün akşam kan verdim 0.10 değerim buradan dönermi bilmiyorum ama inşallah sizde vardır 🤍🤍
Ebruebos Prodoctor marka önceden böyle değildi son bir kaç aydır aldığım paketlerde silik çıkıyor güvenemiyırum