Adenala Zumrut___ Omlet veya haşlanmış yumurta yerim Peynir Zeytin Yeşillik Salatalık Domates Karatay kahvaltısı gibi Bazen de yulaf yiyorum
AnneBi Zumrut___ genelde haşlanmış yumurta, peynir,kaşar, zeytin, domates, salata, tam buğday ekmeği yiyorum. Arada avokado yemeye çalışıyorum.
Beyzakose Ben mide bulantısından ve çok uyumaktan kahvaltıyı baya geç yapıyorum yumurta çok severdim ama şuan hiç içim almıyor peynir vb şeylerle az az yiyorum
Safie2020 Kızlar peyniri ne marka alıyorsunuz bazen alıyorum yag gibi oluyor bazen başka marka alıyorum sert oluyor kesik gibi tadı bir türlü güzel bir marka bulamadım . Tabi bir de herşeyin için de koruyucu var koruyucu içermeyen lezzetli bildiğiniz bir marka var mı peynir ve kaşar peyniri için
Bilinmiyor-1234 Zumrut___ bbenimde 4 yaş kızım sabah tost yapıyorum ona bazen patates kızartması ne isterse hazırlıyorım bende tek kahvaltı sevmiyorum oyuzden kızımla yapıyorum ki oda yesin zar zor yediriyorum kendimde tam buğday dan tost peynir avaokoda varsa yoksa yeşil soğon yad yeşillik zeytin domates bu şekil bazende yumurta peynir salata yeşillik varsa evdeki kahvaltılık şardan birer kaşık bide çerez kafaya göre bebeğim için yiyorum az beslendim mi 3 4 öğün az aralıkla yemesem baş ağrısı yapıyor çok
Bilinmiyor-1234 Bende kallarkalmaz yiyemiyorum ama en geç 1 de kahvaltı Faslı bitirse çok iyi olur geç saatlerde kahvaltı normalde deriyi birsey değil gebelikte hiç değildir bide akşam yemeği geliyor nerdeyse 10 da 11 yapılsa en geç 2 de öğlen çerez yada meyve vs olabilir akşam 6 7 gibide yemek fslı biterse daha iyi olur benim doktorda 6 öğün az az ye demişti ben anca 3 yiyorum bazende 2 bazende 4 elimden geldiğince dikkat ediyorum