Ben de 39+5 te hâlâ bekliyorum.. bir de sanki hareketleri azaldı gibime geliyor doktor hareket etmezse sorun diyor. Hamilelik gerçekten psikolojik olarak çok zor bir dönemmiş, Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin bebişlere
Normal doğum yapacak olan anneler hazırmısınız
Gayekaragoz inşallah 🤗🤗
Sedefomur1 .. kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın 😂😂😂
Emine2101 benim ikinci gebeligim ilk dogumum 39+4 OLMUŞTU çok korkutuyor ama kulaklarımı bütün düşüncelere kapatarak gittim ilk nişan geldi sonra sancim başladı ve kendi sancimla açılma olmadi suni verdiler 11 saat sancı çektim kızım 3 yaşında ve şu an 36 haftalık oldum ve gerçekten hiç korkmuyorum çünkü o çocuk mecburen ordan çıkacak en iyisi o güne kadar kendini strese sokmamak ztn o gün başına gelecek olan geliyor hiç stres yapmayın Rabbım yardim ediyor
Bus123_ inşallah canım benım rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin🙏
ozgeyenigul aminn eger harekette azalma hssedıyorsan doktora gıtsene ıhmal etme
Emine2101 bugün doktordaydım, günde 3 kez 10 defa oynuyorsa sorun yok dedi.
ozgeyenigul iyi ozaman canım sevindim saglıklı olsunda 🙏
_ruyaninannesi_ bende öyle valla 40 hafta olacam uygulama son 1 gun gosteriyor ama tık yok😀
LamiyaCetinkaya hahaaa valla doğru söylüyorsun 🤣🤣🤣
Ebrukumsal ilk gebeliyinmi canım
Emine2101
Ilk doğumumda başıma neler geleceğini bilmediğim halde hic korku yoktu güle oynaya gitmistim suni sanciyla doğum yaptim. Simdi ikincisinde okadar cok korkuyorum ki acaba sezaryan mi olsam diye düşünmüyorum değil hani ama en iyisi tabiki normal doğum ama bilemiyorumya kafam cok karışık şuan
YoncaD ne zaman doğum peki
_ruyaninannesi_ yok ikinci gebeliğim ilki kızdı 38. Haftada dogdu bu erkek 40 olduk daha gelmek bilmiyor
Ebrukumsal sağ saglim kucağına alırsın inşallah 🤲🌸
37+6 oldum hayırlısıyla biran önce doğsun istiyorum çünkü her anlamda çok zorlanıyorum artık ilk gebeliğim normal istiyorum Allah nasip ederse biraz korkuyorum yalan yok Allah hepimize kolay ve güzel bir doğum nasip etsin 🤲🏻🥰
37+1 olduk inşallah normal doğum olur şimdilik korkmuyorumda 😅 insallah hayırlısıyla kolay olur hepimizinkide 😊