sevgi0827 Merhaba kızlar ben 33+6 haftalığım Kartepe de oturuyorum Medical Park hastanesi bertan beye gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum ☺️Hadi Kocaeli anneleri tanışalım 😀☺️
2405 sevgi0827 merhaba canım bende Körfez’de oturuyorum Cihan hastanesi Emin’e hanıma gidiyorum 25+4 günlüğüz ☺️
Baklava sevgi0827 Biz derincede oturuyoruz 😊 Medikalpark Funda Hanıma gidiyorum 😊 bi sorun olmazsa dogumda orda olucak. 33+6 dayiz 💙😏
BurcuDiner sevgi0827 sevgi0827 bende Medicalpark Bertan Hocaya gidiyorum benimde kimseciğim yok burada
Suslumom Bende medical park umit aydin a gdyrm cok memnunum dogumda orda olucak kismetse 33+0 hftalgm
sevgi0827 Suslumom hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Kartepe tarafındamı oturuyorsunuz
Semradmrky Suslumom canım Doğum için fiyat aldın mı acaba merak ediyordum fiyatlarını bende Kartepe’de oturuyorum
sevgi0827 2405 merhaba hayırlı oldun inşallah canım allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️Ben evdeyim sıkılıyorum ve pek kimseyide tanımıyorum hem birbirimize gemde bebişlerimize arkadaş oluruz ☺️
2405 sevgi0827 amin canım insallah 🙏 yardımcı olalım birbirimize bilmediklerimizde falan canım cok heyecanlıyım bende hemen doğsun istiyorum sen neler aldın bebeğe alışverişde☺️
sevgi0827 2405 bende banyo seti bornoz takımı zıbın ayakkabı kıyafet tulum emzik biberon pişik kremi zıbın vs vs 😀ya insanın gözü herşeyde kalıyo alası geliyo herşeyi benim şuna sadece bebek atacak kaldı
sevgi0827 Cans50 aa ne kadar güzel tam olarak nerde oturuyorsunuz ben Kartepe belediyesinin arkasında oturuyorum
2405 sevgi0827 masallah rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin insallah canım benim ☺️ Evet herşey alası geliyor insanın ☺️☺️
Baklava sevgi0827 Kartepe bize ters tarafta 😊 Derince merkezdeyiz biz 😊 gunlerimiz ayniymis sizinle 😊 Kiz mi erkek mi 😊
Cans50 sevgi0827 kartepe belediyesi yeni yapılan belediye demi?Ben de orda oturuyorum rose garden sitesi var orda
2405 sevgi0827 bende banyo seti hastane çıkışı zıbın ayakkabı battaniye şampuan pişik krem falan biberon emzik ekstra birkaç takım bebek arabası beşik öyle işde canım dahada var alınacak ☺️☺️
Bngl4109 Hanımlarr bende 33+4 günlüğüm kızım olucak inşallah konak hastanesinde tutku hanıma gidiyorum ama siz doğum için hiç kınuştunuz mu doktorunuzlaaa ☺️
sevgi0827 Baklava sağlıklı saatli elli ayağı düzgün olsun önemli olan bu tabi hayırlısı oldun ya yaramaz oluyolar ama tatlarına doyum olmuyo benim erkek yeğenim var bi başka ya çok yaramaz 😘☺️