Bbk88 Seda88 evet ilkinde çok bekledi ikincisinde de yarım saat sonra çıktı ikinci çizgi normalde kuruma cizgisi hiç çıkmıyordu ondan kafam karıştı uoksa hamile değilim bence zaten çok sagolun hayırlısı herseyin🩷
Bbk88 Meryemcakmak01 hayır canım vermedim kan biraz daha bekleyeceğim kahverengi lekeler devam ediyor çünkü
rich_mom Ne yaptın gittin mi doktora kan vermeye, kahverengi leke 1 2 gün sürerse normal zaten yerlesme kanamasidir ama ihmal etme o da önemli bir durum hepimiz merakla bekliyoruz Rabbım gönlüne göre versin hayırlısıyla
Bbk88 rich_mom canım ben de pko var oyuzden kistler temizleniyordur belki lekelenmem şuan durdu gelmiyor doktora gitmedim daha yeni gitmiştim zaten bir sorun yok oyuzden başka bir test aldım bugün artmed mi ne markanın bu sefer çıkmadı birsey çizgi mizgi Allah razı olsun canım benim bir kimyasal gecirdim 3 ay önce hayırlısı olsun ne diyim
rich_mom Bbk88 eşim der ki her duanın bir olgunlaşma zamani vardır ben hep kızardım. Tüp bebekle hamile kaldim çık şükür aglaya ağlaya teslimiyeti öğrendim çok şükür Rabbım zamanını tezden verdi. Pcs varsa hamilelik şansın daha yüksek yeter ki güzel takip et Rabbım gönlüne göre versin ❤
Bbk88 Kizlar selam güncelleme yapayim bugün başka markanın aldım gebelik testi diğer yaptıklarım bir gebegin günlüğünden aldiklarimdi bunu da artmed mi ne markasi eczaneden aldım ve çıkmadı tek çizgi hamile değilim yani umutlar birdahaki aya kaldı 😇
Bbk88 rich_mom ne güzel söylemiş evet 💕🙏 sizin adınıza çok sevindim🫶 inşallah Allah hayırlısını nasip etsin🌸 pks varsa neden yüksek anlayamadım canim
rich_mom Bbk88 yumurtalık rezervi düşük olan kadınlar ya da sebepsiz infertilite denilen kadınlar da yumurtlama sorunu ve kaliteli yumurta sıkıntısı olduğu için hamile kalmak daha zor oluyor benim öyleydi. Ama pko olanların yumurta sayısı çok fazla oluyor ama sağlıklı.olan kadar sağlıksız da oluyor tabi ki sadece bunun için ilaç falan veriyor doktorlar hamile kalabiliyor ama farketmeden düşük yapıyorlar başka bir arkadaş hamile kalamıyorum sanıyordu ama düşük yapıyormuş meğer o yüzden tedavisi ve önlemi önemli onu kontrol altına aldinmi Allahin izni ile sende alirsin evladını kucağına
Bbk88 rich_mom anladim canim 🥰Açıklaman için çok teşekkür ederimmm çok sagol ailenle birlikte güzel bir hayat dilerim 🪄❣️💕