Bbk88 Mrszeyna Ben de kuruma cizgisi olduğunu düşünüyorum canım pek umutlu değilim diğer testlerde bu ikinci çizgi de çıkmamıştı ondan kafam karıştı hakkımızda hayırlısı olsun diğer seferlere inşallah canını sikma🩷🌺
mucizebebegimiz Benim testim de aynı,böyleydi üstelik saatler sonra çok çok silik ışığa tutunca gözüken ikinci çizgi olmuştu,pozitifmiş
Bbk88 Meryemcakmak01 inşallah canım benim 🤎🩷ama kahverengi leke görüyorum kimyasal mi acaba bakicam yine test yaparım ilerleyen zamanlarda
Meryemcakmak01 Bbk88 kalbini ferah tut kan sonucunu bekle bakalım ama bence var pozitif düşün kuzum hayırlısı olsun insallah ☺️☺️
Seda88 Bbk88 hevesinizi kırmayayım ama ben bir kere gittim geldkm eve teste bir baktım iki çizgi eşimi hemen gönderdim git al dedim yaptım yoktu yani ilk dakikalra inanın aklınız kalırsa birdaha yapın
Bbk88 Seda88 evet ilkinde çok bekledi ikincisinde de yarım saat sonra çıktı ikinci çizgi normalde kuruma cizgisi hiç çıkmıyordu ondan kafam karıştı uoksa hamile değilim bence zaten çok sagolun hayırlısı herseyin🩷