Doktorumla 2 hafta önce görüşmüştük doğum yaklaştığı için bundan sonra 2 haftada bir göreceğim seni demişti. Az önce öğrendim ki doktorum izne çıkmış 😔 Bu hafta yokmuş haftaya da kesin değil.. 34.haftadayız. Ne yapayım şimdi ? Doktor mu değiştireyim sona gelmişken ? Nst’ye de hiç girmedim durum nasıl çok merak ediyorum.. Bu haftalarda bakılması gereken önemli durumlar neler ? Başka bir doktora mı görüneyim gerçekten bilmiyorum 🤷🏼♀️
Ne yapmalı ?
35te başlıyorlar nstye bağlamaya zaten canım
secilertu çok zor kötü bir durum insan zar zor buluyor alışıyor zaten kafasına göre bir dr bulmak da çok zor ama bu vakit pek izin olmaz gibi bence siz doktorunuzu bulun ve sorun numarası yokmu sizde hastaneden ısrarla isteyin de işin aslını öğrenin gerçekten izinde mi yoksa başka bir hastane ye mi geçti
Mrvkrgl06 32.haftadan itibaren bile nst ye giren hamileler var okumuştum postlarda geç kaldığımı düşünüyordum ben de 😔
secilertu seni başka doktora yonlendırseydı bari. Benım doktorda egıtıme gıttıgınde baska doktora yönlendırıyor
secilertu bn 32 de girdim ilk nstye
Deletedmom35 benim 1 hafta kala ayrılması kadar kötü mü 😂 neyse ki çok hoş bir doktora denk geldim
asilsmom zaten hassasız 😔 tabi elbet izin en doğal hakları ama ortada kalakalmak çok zoruma gitti açıkcası bu saatten sonra en baştan yeni bir doktora alışmak güvenmek.... 🙈🙈
Yaseminmericli keşke öyle olsaydı 😔 en azından ortada kalakalmazdım çok haklısın onu yapsa çok daha iyi olurdu
secilertu çünkü seni magdur etmeye hakkı yok.
parasetamoll o daha da vahimmiş 😱 ama sonucuna sevindim Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 😊
Yaseminmericli bakalım artık kararım ne olacak 😔
Polo sadece tahlil sonuçları için telefonda görüşmelerimiz olmuştu. Şimdi arayıp da ne yapmam lazım diye sormaya cesaret edemedim 🙈 yönlendireceği biri olsa takipli hastaları için not bırakırdı diye düşündüm.. bilmiyorum artık
secilertu kendi Drunuz dönene kadar başka bir dra muayene olabilirsiniz.. Gideceğiniz Dr.a da durumu bu şekilde anlatın. Sonra yine Dr.unuzla devam edersiniz.. Hayırlı doğumlar şimdiden 🙏💜
Buseamaikizlerburcu evet 32.haftadan itibaren duymuştum ben daha hiç girmedim bakalım ne olacak