Doktorumla 2 hafta önce görüşmüştük doğum yaklaştığı için bundan sonra 2 haftada bir göreceğim seni demişti. Az önce öğrendim ki doktorum izne çıkmış 😔 Bu hafta yokmuş haftaya da kesin değil.. 34.haftadayız. Ne yapayım şimdi ? Doktor mu değiştireyim sona gelmişken ? Nst’ye de hiç girmedim durum nasıl çok merak ediyorum.. Bu haftalarda bakılması gereken önemli durumlar neler ? Başka bir doktora mı görüneyim gerçekten bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
    secilertu çok zor kötü bir durum insan zar zor buluyor alışıyor zaten kafasına göre bir dr bulmak da çok zor ama bu vakit pek izin olmaz gibi bence siz doktorunuzu bulun ve sorun numarası yokmu sizde hastaneden ısrarla isteyin de işin aslını öğrenin gerçekten izinde mi yoksa başka bir hastane ye mi geçti
      asilsmom takipli hastası var diye izne çıkmayacak diye bişey yok. Mesleği bu ve bu mesleği yaptığı sürece takipli hastaları hep olacak. Her yerde de bu durum yazıyor doktorunuzun acil işi çıkarsa veya izne çıkarsa yerine bakabilecek doktorunuz hep olsun diye
        asilsmom neye sinirleniyorsun zaten planlı olsa haber verirdi. Hiç aklınıza gelmiyor mu acil bi işi çıkmış olabileceği...
        secilertu doktorunla telefonla irtibat halinde deil misin ?
        O gelene dek seni arkadasına yönlendirebilir.
          asilsmom zaten hassasız 😔 tabi elbet izin en doğal hakları ama ortada kalakalmak çok zoruma gitti açıkcası bu saatten sonra en baştan yeni bir doktora alışmak güvenmek.... 🙈🙈
          parasetamoll o daha da vahimmiş 😱 ama sonucuna sevindim Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 😊
          Polo sadece tahlil sonuçları için telefonda görüşmelerimiz olmuştu. Şimdi arayıp da ne yapmam lazım diye sormaya cesaret edemedim 🙈 yönlendireceği biri olsa takipli hastaları için not bırakırdı diye düşündüm.. bilmiyorum artık
          secilertu kendi Drunuz dönene kadar başka bir dra muayene olabilirsiniz.. Gideceğiniz Dr.a da durumu bu şekilde anlatın. Sonra yine Dr.unuzla devam edersiniz.. Hayırlı doğumlar şimdiden 🙏💜