Adenbebek Esraburhnkulu ya acı yıyınce neden bebek ölsün yok böyle bişey ya şimdi hepimiz tedirgin olalım topluca o zaman
Esraburhnkulu Adenbebek off ne alaka ben tedirgin olun diye değil sadece sizler de yiyor musunuz yemiyorda dikkat mi ediyorsunuz diye sordum kendimde yiyorum ilkinde de yedim bundada yiyorum sizin yorumlarınızı merak ettim abartılacak bişey yok
Tanem_34 Bende yiyorum acıyı ama tabiki aşırıya kaçmadan ilk haftalarda acı veyatta baharatlı yediğim zaman burun tıkanıklığı yapıyordu ama çok şükür onuda atlattım.. fazla aşırıya kaçmamak şartıyla bişey olucağını düşünmüyorum.. gerçi onu doktora danışmak gerekir.. ☺️ Sende birdahaki kontrolünde doktoruna danışmanı tavsiye ederim.. 😊
deletedmom6295 Esraburhnkulu genelde nir sebep aranır ya öyle oldu böyle oldu diye ama doltor demedikten aonra ben itibar etmem
Esra7261 Esraburhnkulu kim acıdan ölmüş. Kimin bebeği acıdan ölmüş şaşkınım doğrusu. Hiç bi hamilelik makale ve kitabında acının bebek öldürdüğünü veya zararlı olduğunu okumadım.
Esraburhnkulu Esra7261 ya heralde öyle bilinmiş işte o yüzden eşim de ne olur ne olmaz yeme diyor..ha tatlıysa veya az biraz acıysa ye ama çok acı yemekleri veya biber felan yeme diyo aliyo elimden
Esraburhnkulu Esra7261 e cnm dedim ya acı seviyorum sizlerde yiyor musunuz acaba eşleriniz karışmıyo mu benimki gibi o yüzden sordum tatlım.
Adademr Esraburhnkulu canım ben acısız yemek yiyemyrum oldum olası 😀 şuandada 23 haftalık hamileym hiç bir sorun yaşamadım önemseme böyle şeyleri