Basakerturk Kızlar wp grubu mu açsak acaba ne dersiniz ? En azından doğuruna kadar vd büyütürken destek oluruz birbirimize yeni anneyim de ben😅🤣
Basakerturk Melike_4949 hiç sorma hiç ben bir biş gebelik yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldim hemen pesine tekrar hamile kaldım nerden baksan digeriyle birlikte bir senedir hamileyim 😅😅
Basakerturk visnelibrownie bencede öyle normalde benik uykum çok ağırdır ses falan duymam uykusuzluga hic gelemem ama bu surecte hersey tam tersine döndü
visnelibrownie Basakerturk diyorum ya Allah herşeyi öyle bir nizama koyuyor ki biz fark etmeden ne güzel yaratıyor önceden top atsan umrunda olmayan ben şimdi oğlum sağından soluna dönse uyanıyorum
EzgiCrs Basakerturk onlara hava hoş olan bize oluyor😂 zaten diyorum eşime sende keyfini çıkar yakında aricaksın bu hallerini 😅
Basakerturk EzgiCrs valla kalkip bakacak açıkcası tek basima herseye yetisemem diye düşünüyorum mecbur arayacak bu hallerini😅😅
gturlin Basakerturk ben de 35+5 im 🥰 ikinci gebeligim ikinci oglumu bekliyorum o kadar zorlaniyorum ki artik ise gel iki bucuk yasindakinoglum bir yandan bir yandan ev ne zaman bitecek diyorum saglikla gelsinler de 🙏
Basakerturk gturlin ay benim bu ilk gebeliğim dogum iznindeyim evde tek basima zorlaniyorum bir cocugum daha olsa nasil yapardim bilmiyorum yani Allah yardimcin olsun yardim eden birileri vardir inşallah 😇😊