Reyhan_krby88 36+1 olduk nefes darligim var,eklem agrilarim ve çokkk çisiiiimm geliyooo❤🥰🙏🤣🤣 2 ocakta sezeryanim var az kaldi hayirlisiyla 🙏❤
Basakerturk Ef1001 aşırı hareketli diyemem ama hareketleri önceye göre daha yavaş fakat sert şekilde o da canimi acitiyor zaman zaman
Basakerturk zekpare doktorum akıntının içinde kan görmen lazim nisan gelmesi icin gibi bisey söylemişti ama tam.bilmiyorum bende inşallah güzel geçer kontrolün
Reyhan_krby88 Basakerturk Evet çunki benim 3. Gebeligim 14 ve 13 yasinda 2 oglum var yasim 35 oldu 🥰 oyuzden doktoruma soyledim kabul etti hem tup baglamada olacak ikisi bi arada 🥰🌸🤣🙏❤
Basakerturk 5858Buse uykulu hallerimle uykusuz hallerim tamamen karışmış dhrumda açıkcası nasıl gececk bu son haftalar hic bilmiyorum
Basakerturk Seymanurbozdag12 iki gün önce bende siddetli bel agrisi kusma vs ile gittim doktorum ilk gebelikse nisan gelmeden öyle sadece bel agrisiyla dogum olmaz korkma vs seklinde konustu inşallah seninki de dogum belirtisi degildir
Ghlgl 36+6 olduk 23 Aralıkta doğumum var Allah’ın izniyle sağ salim alalım bebeklerimizi kucaklarımıza 🫶🏻🙏🏻
Zyszk Aycaataman 35+5 bende artık çok zorlanıyorum ara ara giren sancılar bel ağrısı bebek toplanması idrar keseme baskı 🥹🥹 bunlar doğum belirtisimi yoksa doğum yakınlaştı diye mianlamadım🥴
GizeemArslaann Basakerturk ben de 36+3′üm 🥰 Son zamanlar hiç geçmiyor. Artık zaman geçsin ve oğluma kavuşayım istiyorum ❤️❤️
Basakerturk GizeemArslaann bende de durhnlar ayni gelip gidip besigine bakiyorum dolabina bakiyorum hemen kavusmak istiyorum ama sanki zaman cok yavas ilerliyor gibi ☺️
Heidihat Basakerturk bende 36+4de yeni girdik hep içimde erken gelecek hissi var iki gündür az hareket ediyo normalde çok hareketli bu hafta kontrol var doğum haftasına giriyorsun dedi doktor bakalım nstye gitcm bu hafta ilk sağlıkla gelsinler.