Hanis Busra99999 tabi ki ben deneyimlemedim ama evet bir tane arkadaşım öyle söylemişti doktor hanım nasıl bir fikrim yok arkadaşım fikri etkilemişti beni volkan bey için çok güzel yorumlar aldım o yüzden ondan randevu aldım haftaya bakalkm
Busra99999 Mrcmkmrv2 ne zaman geçicek size bir bilgi verdi mi tarihle ilgili😊 medicanayı da aradım acıbademi de ama çağrı merkezi hiçbir şey bilmiyor😒
Busra99999 Mrcmkmrv2 bildirimi görmediniz sanırım tuğberk beyin ne zaman geçeceğine dair bilginiz var mı 😊
Busra99999 Mrcmkmrv2 birkaç gün önce aramıştım hiçbir bilgimiz yok demişti hem medicana hem acıbadem tekrar ararım teşekkür ederim yanıtladığınız için💕
123Clover Busra99999 Busra99999 Busra99999 kızlar günaydın tuğberk güçlü bugün başladı randevumu aldım bilginiz olsun sizinde hastaneden aradılar talep oluşturmuştum.
Busra99999 123Clover aynen bende talep oluşturmuştum benide aradılar bende oluşturdum teşekkür ederim 💖
Blackk34 Prof Dr Müzeyyen Uyanık çok iyi ilk doğumumu onunla yapmıştım. İstanbul’da olmasam yine ona giderdim hiç düşünmeden.
123Clover Busra99999 devam ederim diye düşünüyorum ayrıntılı için perinatoloji önerdi mehmet özgür akkurt ya da bilge çetinkaya olabilir dedi.
Busra99999 123Clover ben sonomara randevum olduğunu söyledim tamam dedi inşallah oralardan da güzel sonuç alırız benim ki yarın