mervemurat16 Busra99999 ben fatma sezgine gidiyorum.Öneri üstüne gittim memnunum.Gebelik başından beri kendisi gayet güzel ilgilendi 32+6 yım.
Busra99999 mervemurat16 hakkında birkaç negatif yorum görünce tereddüt etmiştim teşekkür ederim yanıtınız için
Busra99999 Ozlemgokce doğum paketi aldım ben muayene ücretleri hep artıyor maalesef doğum mayıs sonu olacağı için ondan da avantajlı olmak istedik
Hanis Bende okan beye gidiyordum maalesef ayrılınca volkan beyden randevu aldım bakalım ayın 28 gidicem volkan beye hayırlısı
Busra99999 Hanis volkan beyinde gideceğini duydum ben muayeneden sonra bilgi verirseniz sevinirim ben tekrar hatırlatırım size
Busra99999 Mrcmkmrv2 ne zaman geçicek size bir bilgi verdi mi tarihle ilgili😊 medicanayı da aradım acıbademi de ama çağrı merkezi hiçbir şey bilmiyor😒
Busra99999 Mrcmkmrv2 bildirimi görmediniz sanırım tuğberk beyin ne zaman geçeceğine dair bilginiz var mı 😊
Hanis Busra99999 aaaa şok oldum şuan zaten 4 5 doktor gitti okan beyle devam etmek isterdim ben ama Medicana sigorta yaptığım için hastane doktoru ile devam etmem lazımmış uff
Busra99999 Hanis Hanis benim de durumum o şeklide sigortam var Fatma sezgin ile arkadaşın bahsettiği tuğberk güçlü arasında kaldım
Hanis Busra99999 tıgberk bey ne zaman başlıcak acaba ben ona giderim Fatma hanımı duydum saha önce o yüzden onu tercih etmiyorum
Zeynep1121 Busra99999 bende okan beye gidiyorum ama devam edicem doğum fiyatları hakkında konuşmuşmuydunuz?