Rgmss Ben de 16+2 deyim doktorum byuk ıhtımal erkek ala bı sonrakı randevuda netlestircez dedi beklemedeym 🙏🏻 yenimahallede oturuyorum ben de
Senem112 35+4 ilk gebeliğim oğluşum olacak. Akayda doğum yapacağım herşeyimiz hazır oğluşumu bekliyoruz 🤲
Rgmss Selma15 benm de 12 de buyuk ıht erkek dedı ama netlestırelım dıyınce kafam karıstı😂 degısır mı bılemedım, ısım dusundunuz muu
Selma15 Rgmss bana da öyle dedi 16 gittiğim de de söylemiştim zaten erkek dedi 😂 ya ben Eymen istiyorum eşim Alparslan herkes bşy diyor 😂siz düşündünüz mü
Serraveannesi1 36+3 haftalik oldum bende etlik şehir hastanesinde doğum olacak allahin izniyle altindagda oturuyorum
tugcesakzci Bytr Merhabaa 32+5 olduk Sincan Lokman Hekim de doğum yapacağım. Sincan’da oturuyorum. Erkek bebiş bekliyoruz ilk gebelik 🙈
tugcesakzci Selma15 park beşiğin yanında yatağı hediye geldi fakat yine de yataş twiny alıcam büyük ihtimalle yatak içime çok sinmedi
Serife0633 Merhaba arkadaşlar İkinci bebeğim henüz üç haftalık Sincan dolaylarındayız doktora karar veremedik.
Selma15 Serife0633 ben özel Sincan koru hastanesi gidiyorum Kadriye hocaya valla bu haft bel ağrısından ölüyordum kadına o kadar yazdım hiç şikayetçi olmadan herşeyi cevapladı her yazdığımda hemen döndü
Sevval41 Bytr bende 2. Erkek annesi olacağım ilk oğlum 15 aylık şimdide 34+5 haftalığız Akyurtta oturuyorum Bilkent şehir hastanesinde doğum yapacağım ilk doğumum etlik lokman hekim hastanesinde olmuştu
Aysegul58 Bytr Suanlik kasık ağrısı haricinde bi skintm yok çok şükür ama bazen olmamasına da aklim takılıyor. Amin insaAllah Rabbim hepimizin evlatlarini saglikla kucagimiza almak nasip etsin.
Bytr Aysegul58 o haftalarda çok normal hiç tedirgin olma çok aşırı bir agrı kanama falan olmadıgı sürece son haftalardada kasık bel agrısı oluyo böyle gidiyo işte ☺️
Sevval41 Bytr çok yorulacağımız kesin hareketliyse eğer benimki gibi ama birlikte büyüyüyecekler inşallah o çok güzel bir his
Ozgeee22 Bytr 38+1 olduk bizde, Çankaya Dikmen de oturuyorum, Koru hastanesine gidiyorum kontroller için ☺️