myprincessgirl Sevval41 bende 33+5 de gittim en son 3 hafta sonra çağırınca bana uzun bir süre gibi geldi 34+4 benimde ilk gebelik mi sizin 33+5 de gittiğinizde kaç kiloydu bebiş
Sevval41 myprincessgirl ikinci gebeliğim bu sefer kilosunu söylemedi herşey normal iki hafta sonra görüşürüz dedi ilk gebeliğimdede son haftalarda 2 hafta bir çağırmıştı
myprincessgirl Nur_gnn öyle yapayım ben en iyisi kilo alıp almadığını merak ediyorum bir de kasılmalarım çok oluyor nst de sıkıntı çıkmıyor ama korkuyorum ben
Nur_gnn myprincessgirl myprincessgirl kasılmalarım benmde çok oluyor bende endişeleniyordum ama nst ye girdim sancı çıkmayınca rahatladım. Bebeğiniz kızmı erkek mi?
mavideniz6 myprincessgirl Benim doktorum 31+6 da gittiğimde üç hafta sonra gel dedi 34+6 da gittim yani şu an 35 im her hafta geleceksin bundan sonra dedi..bakalım
Hlyyyy 33 deyken 2 hafta sonra gel nst ye başlayacağız artık dedi sonra da her hafta geleceksin artık dedi
myprincessgirl Hlyyyy ben 33 de gittiğimde girdim nst ye sonra 3 hafta sonra gel dedi bana da çok gibi geldi