Pembesarelle2 Women_nur_ Aslen Rizeliyim Kars’a gelin gittim , Kocaeli’ye Tayin olduk 💁 Eşim Şırnakta Görev yapıyordu 🤥
Melike_4949 Women_nur_ Muşluyum adana ve İstanbul’da büyüdüm eşim Bayburtlu istanbulda büyümüş,evlendik arabayla 3 dk mesafeye gelin geldim 😅🌸
Nursl7 @Sdtnrsvn ama ben bartını pek bilmem bir kaç kere akrabalar var diye amasraya gitmiştim ama eşimde bilmez çünkü gitmişliği bir elin parmaklarını geçmez 😎😃😃😃😃
Nursl7 @merylii_ ben 15 sene önce geldim lise okurken babamın işi nedeniyle öyle de kaldık burada evlendim eşimin işi dolayısıyla hala buradayım gidelim diyorum gidemiyoruz 😃😃
Sdtnrsvn Doğma bartın’lıyım küçük yaşta Ankara Beypazarı’na gelmişiz Beypazarı büyümeyim , eşim Beypazarı’lı ama Kocaeli Darıca’da yaşam sürüyoruz 💐
Women_nur_ nazazra24 yaaa 😊 Yüksekovadan gelin aldık 1 yıl önce harika memleketiniz var dönerken gelinin aglicagi yerde ben ağladım çocuk gibi burası çok burada kalalim gitmiyelim diye 😊
nazazra24 Women_nur_ yaa 😍 ben şemdinlidenim ama yüksekovalı çok arkadaşım var hayırlı olsun ♥️ gelirseniz sizi misafir edelim 😍😘
kahvesever__ Women_nur_ Aslen sivaslıyım Ama Kayseri de yaşıyorduk ailemle Fransa’ya gelin geldim burda yaşıyorum eşimle ☺️
Canann1601 Women_nur_ Aslen Diyarbakırlıyim ama İzmir’de büyüdüm 5 yaşından beri.gecen sene İstanbul’a gelin geldim eşim Karslı. Geleneklerimiz kültürümüz çok Cok farklı.Esimle aynı düşüncemiz bakış acimiz çok şükür zaten severek evlendik ama ailesinin düşünceleri kültürü çocuklarının yetişme tarzı yemekleri dahil hatta yemeğe oturma şekline kdar çok farklıyız.
Women_nur_ Canann1601 Bende aslen kars eşim de Diyarbakır ama biz de öyle olmadı nedense bir çok ortak noktamız var😊
Ilayy-81 Women_nur_ Biz trabzonluyuz eşim karslı ama doğma büyüme ikimizde düzceliyiz Düğün, nişan da biraz sıkıntı yaşadık halay , horon istekleri yüzüne ama çok şükür bir daha dünya ya gelsem yine eşimle evlenirim 😇
Canann1601 Women_nur_ eşimle bizim dil de farklı ben Zaza o Kürt. Eşimle çok ortak yönümüz var hep aynı şeyi düşünürüz aynı anda söyleriz hatta bu olay sevgililikten beri var. Onla sorun yok ama ailesinin kültürü bana çok farkli. Ama sorun yaşamıyoruz şükür. Zaten haftada bir iki haftada bir gidip geliriz ailesiyle evler uzak diye