Babybal123 Kızlar kız olursa ismimiz belliydi ama dün cinsiyeti nin erkek olduğunu öğrendik erkek isim önerilerinizi bekliyorum🐣
AnnesininBaliii07 Babybal123 bende cinsiyet öğrenmeden önce erkek olduğuna okadar eminmiş gibi isim belirlemiştir🙈 Muhammet koyucam demiştim sonra kız olduğunu 16. Haftada öğrendim şuan 20 haftalık daha bir isim secemedim😂 kız isim öneriniz varsa bende isterim
sevcan_35 Zeynepemre Babybal123 bizimde aklımızda o kadar çok isim vardı ki eşimin beğendiklerini ben, benim begendiklerimi eşim beğenmiyor du. En sonunda yiğit ismine kadar verdik 🥰
Babybal123 AnnesininBaliii07 kız için daha evlenmeden öncesinde hep efnan düşünmüştüm biz anlamı cennetteki güzel gözlü kız demek 😊
AnnesininBaliii07 Babybal123 anlamı çok güzelmiş bizde 1 oğlumuz Yusuf diğerinde Muhammed olsun çok istedik peygamber isminden daha güzel isim geçmedi içimden , sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
deryaa_milena Atlas ismi son zamanlarda çok hoşuma gidiyor onun dışında tuna, mete, barlas, batu, kerem, ömer, yusuf, alp, sarp düşünebilirsiniz 😊