Aleyzeee HayaLim_Panbik lütfen alırım mısın artık şu testi yakın olsa ben gelip vercem aşırı merak ettim 😂
turkan403 HayaLim_Panbik kız Allah seni napmasin gite al ben üç günde bir yapar oldum bende regl olmdm kasiklarim fena başım donmesi çıktı birde
xAnneyiMx HayaLim_Panbik ayni durumu yaşadım adet olmam gereken günden önce pembe bir akıntım geldi aa adet olcam yarın dedim ve 4 gün olmadım sonuc hamileymisim 😂
HayaLim_Panbik xAnneyiMx gunlerfir adet olcakmisim gibi his var ama olmadim. Korkiom ya. Zor bi surecdeyim nasil yaparim
HayaLim_Panbik Aleyzeee walla cok makbule gecerdi🤭 sonucdanmi kaciorum bilmiorum ama yeminle hr niyetlendimde bise cikior
HayaLim_Panbik turkan403 yaf agir bi travma yasiyorum su bi iki gun. Ben bile kendime inanami,orum her almaya niyetlendimde mutlaka bisey oluor😵💫 kiz sende kacgun gecikme vaar
Aleyzeee HayaLim_Panbik kaçıyorsun kaçıyorsun bugün git gayri bahane bulma lütfen burda herkes merak içinde 😂
HayaLim_Panbik turkan403 test yaptinmi ? Sonra benim gibi supriz yasama:) ben ikinciyi ogrendigimde bebek karnimda coktan 3 aylik olmusdu bile🧐
Sudenaz0105 HayaLim_Panbik merak ettim sonucu😍 forum da üç çizgi var sol üst köşede resim yükle var ordan yükle link geliyo kopyala yapıştır. Buraya😃♥️
HayaLim_Panbik Sudenaz0105 yaf ben becereksizim ha. Hizli resimden ama link gelmediki bana. Sadece resim yuklendi yazdi sonrasi hic bise