Medineuyanik HayaLim_Panbik 😂😂 ay çocuk dan güzel şey mi var evin neşesi bereketi valla bence onlar boşver , kaç yıllık evlisiniz
Medineuyanik HayaLim_Panbik Allah ağız tadinizi hiç bozmasın inşallah canım , bizde 5.yilimizi doldururken kızımızı kucağımıza alacağız inşallah 🥰🥰🤭
Altin23 HayaLim_Panbik dün unutmuşsun bugün unutmuşsun evde bi tsne sıfır testim var üzerine fırlatıcsm şimdi niye unutuyosun biz de merak ediyoruz burada 😂😂
HayaLim_Panbik Altin23 walla firlat bana ordan yaf okadar hazirladim kendimi adamada bise demedim. Bende kendime gicik kaptim bugun hnutmadimda cikamadim cok sogukdu cocuklarla🤭
Altin23 HayaLim_Panbik 😂😂 hadi inşallah gönlünden geçen olur gördüğüme göre hamile isen mutsuz olmazsın Allah inşallah sağlınla nasip eder
HayaLim_Panbik Medineuyanik amin insallah canimcim ayni guzel temenniler sizinlede olsun insallah🧿💐😇 yanliz ustümuzde kara bulutlar var su dönem. 2023 hic hatirlamak istemiorum bile. Rabbim saglikla kucana almayi nasip etsin ins. Ilk cocukmu
HayaLim_Panbik Medineuyanik ozaman hamileligin tadini cikar ve bol bol gec saatlere kadar uyu. Cunkum cocuk olumca hayatin boyunca coook erken kalkacaksin😚
Medineuyanik HayaLim_Panbik gece uyuyamıyorum hiç yaa sabah 5-6 ya kadar dön dön anca uyuyorum , gündüz de 11 gibi uyanıyorum gece uyuyamadığım için de bişey de anlamıyorum uykudan napicam bilmiyorum 😭